Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Berbuka di KEPCI


hehe..mesti korang tertanyakan..KEPCI tu apa? tp mungkin ada gak yg tau kan..
KEPCI tu KFC la..ibu sebut kepci kat mifzal..

bulan posa ni…ini la first time berbuka kat kepci…smlm decide nga abah…ibu try la nasi ayam kepci tuh..pertama kali cuba…baru ibu tau..nasi ayam kepci tu sedap sgt..nasi la..ayam tuh besala..dah selalu makan..pastu ada try menu baru yg udang tuh..shrimp apa tah..wah..mmg lazat…

gambar x banyak amik..ada 2 keping je..tu pun gambar mifzal..

:: budak tecik nih..tumpahkan air milo kat lantai.. ::

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


6 Responses

  1. kakngah berkata:

    nak tau..
    sepanjang promosi shrimp tu.. aku xpernah cuba pun
    😛

  2. Ibu Mifzal Arsyad berkata:

    to el : hehe…aku kalau kepci tuh dekat umah aku..mcm ko gak la kot..makan kfc sampai lebam..haha

    to ryn : ha ah..cinonet jer..tp sedap…buat aku tingin lg ni..

    to syapa : mmg sedap tu syafa..selamat hr raya gak..

    to bed : hehe..dan lg nak gi kenny roger bed..posa ada 2 hari lg ni..

  3. Bed berkata:

    bestnye KFC….aku tingin nak berbuke kenny rogers nih…..

  4. Nur Syafawati berkata:

    mcm sedap je shrimp steak tu!!!nak try la..slamat hari raya buat ainey sekeluarga..

  5. KasiH berkata:

    amboi el..muatan perot ko hebat!!!

    sedap eh yg br tuh…tk besar pn kan…cinonet je kan..

  6. el berkata:

    aku puas ati dah ritu g mkn kepci..tpi kan sgt2 kekenyangan..huby aku lah dah kol 10 baru g lantak kepci..akainye perut dah penuh ms berbuka td..loya gak le..tpi abis gak..kahhhhh

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge