Cerita Raya!!


geramnya…terdelete la plak..gmbr masa raya pertama..dah la x banyak sgt amik gmbr time raya..ibu pi terdelete lak..huhu..tensionnya…geram tul tangan ni…


x per la..kita citer je la ya..n layan jer la gmbr2 yg mana ada..
:: Malam Raya ::
malam raya, ibu sekeluarga balik umah MIL kat Trolak Utara..dekat je..dlm 10 minit je naik keta…balik pun lmbat..pas berbuka puasa br start packing2 baju sbb kami nak tido semalam kat situ…(gambar x amik ya)

:: Raya Pertama ::
Beraya di umah Mil..tahun ni rasa cam x meriah..org pun ramai yg lum dtg beraya…ibu lg la..hati asyik duk teringat kat kg ibu dah… gmbar raya lak..hanya ni jer yg tinggal..yang lain..ibu terdelete…hua..


:: Raya Kedua ::
Hurrey…saat yg dinantikan..masa untuk balik kg ibu di kelantan..kami bertolak jam 7.00 pagi dan selamat sampai ke pasir mas kelantan jam 4.00 ptg….gambar2 ni masa berhenti singgah kat batu melintang, jeli..benti utk semayang zohor..

to be continued…..

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


5 Responses

  1. kakngah berkata:

    lamanya perjalanan…
    gerak pagi, ptg baru smapai
    sebbaik tak jem kn…

  2. fazilzura berkata:

    aahai encem nye mifzal

  3. Dayah berkata:

    semakin encem la Mifzal ni..muka dia sama cam Ainey…

  4. el berkata:

    kahhhh
    cm mn lak terdelete tu
    kalo mifzal yg buatkan ok lg..kahhhh
    sabo je lahhh

  5. alyyani berkata:

    ibu drive sepanjang jalan ke tuka2 driver tu? dapat pun tgk mifzal berbaju melayu… 🙂

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge