selamat tahun baru 2009

Selamat Tahun Baru 2009

31 Disember 2008 Ibu Mifzal 3

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera. Ucapan Tahun Baru Selamat tahun baru diucapkan kepada semua kawan-kawan pembaca blog IbuMifzal.Com. Semoga tahun ini menjanjikan keceriaan dan ketenangan hidup kepada semua. Agar dimurahkan

 2 total views,  2 views today

resipi puding gula hangus tanpa telur yang mudah

Resipi Puding Gula Hangus Tanpa Telur

31 Disember 2008 Ibu Mifzal 7

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera. Semalam, entah macam mana datang semangat nak mencuba resipi yang ibu cilok dari myresipi.com. Jadi, tengahari itu ibu keluar ke pekan Tapah untuk membeli semua barang

 0 total views

mifzal dah 10 bulan

Happy 10 Months Old

29 Disember 2008 Ibu Mifzal 7

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera. Happy 10th Months Old To My Lovely Mifzal. Semalam cukup umur Mifzal 10 bulan, 28 Disember 2008. Dah makin besar anak ibu ini. Makin besar,

 0 total views

makan di pizza hut ipoh

Semalam Di Ipoh

28 Disember 2008 Ibu Mifzal 7

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera. Semalam kami sekeluarga ke Ipoh, atas urusan temankan Abah Mifzal ambil module PJJ di Open University Malaysia, Ipoh. Dah alang-alang ada  dekat Ipoh, kami pun

 0 total views

terperangkap di dalam kereta

Kisah Mifzal

26 Disember 2008 Ibu Mifzal 7

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera. Ibu nak bercerita mengenai kisah petang semalam. Dalam jam 6.30 petang, ibu ada ajak Abah Mifzal ke kedai 2 ringgit kat Pekan Bidor sebab ibu

 0 total views

Resipi Mi Kari

25 Disember 2008 Ibu Mifzal 7

Ini menu semalam sebenarnya. Rasa mengidam pula ibu nak makan mi kari. Saja nak try buat. Selalunya ibu makan mi kari kat gerai sahaja. Sebab rasa leceh nak masak. Kita

 0 total views

Menu Semalam

24 Disember 2008 Ibu Mifzal 7

Ceh! Menu semalam, macam ibu masak sahaja. Hehe. Walhal, semalam ibu bercuti daripada memasak. Huhu, kemalasan dan keletihan telah melanda.  Lagi pun semalam ada pasar malam belakang rumah ibu. Mula-mula,

 2 total views,  2 views today

Resipi Kek Batik

23 Disember 2008 Ibu Mifzal 9

Ibu malu sebenarnya. Hehe, ibu tak pandai masak. Hari Jumaat yang lepas, entah cemana, teringin pula hendak makan kek batik. Ini gara-gara tengok kek batik Eda a.k.a Mama Aina lah

 0 total views

baby dalam troli

Semalam Ronggeng Lagi Di Tesco

19 Disember 2008 Ibu Mifzal 3

Senyum lebar ibu semalam, ya lah gaji dan bonus dah masuk. Kira musim kemarau dah lepas lah. Masuk musim banjir pula. Hehe, macam lah banyak sangat ibu dapat bonus tapi

 0 total views

Hari ini & Cuti

18 Disember 2008 Ibu Mifzal 7

“Hip, hip, hoorreeey!!” Alhamdulillah, ibu rasa lega sangat hari ni, sebab kesibukan akhir tahun dah selesai. Tadi, dah settle kerja ibu buat stok taking. Dah siap check  dan siap buat

 0 total views