Happy 10 Months Old


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera.

Happy 10th Months Old To My Lovely Mifzal.

mifzal dah 10 bulan

Tengok Tv sampai ternganga mulut.

Semalam cukup umur Mifzal 10 bulan, 28 Disember 2008. Dah makin besar anak ibu ini. Makin besar, makin macam-macam karenah. Hehe. Inilah penghibur hati ibu.

Perkembangan Terkini

Perkembangan terkini tak banyak beza berbanding dengan bulan lepas. Cuma Mifzal dah semakin berani untuk cuba menapak dan bertatih. Dapat lah setapak dua melangkah. Boleh lah untuk permulaan. Nak kena selalu praktis ni adik Mifzal. Baru dapat berlari. Hehe. Apa pun, harapan ibu, agar Mifzal membesar dengan sihat dan kuat. Aamin.

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


7 Responses

  1. kakngah berkata:

    skrg mifzal dah nak masuk 2 thn 9 bln kan?? kalau tak silap la..
    hhmm… apa perkembangan terkini mifzal??
    makin lasak tak??

  2. kirana-ummikmal berkata:

    cepat anak ko ni…kekeke… badan pun debab ha…. berat nye pun sama mcm berat ikmal jek yg dah 2 thn..hahahahha

    wey aku dah bgtau ke blom eh mcm mane nak tukar link tuh…? yg ko tanya kan ari tu???
    x pasan la aku dah bitau ke blom…

  3. love always berkata:

    Cpt jugak erk..dia dah pandai jln…
    Kyra lum lg tp ari2 paksa mama pegang tgn dia bawa jln2.. kdg2 dia lepaskn tgn satu dari gengaman mama dia.. cuak dibuatnya..takut dia jatuh arr… excited plak tu bila dah jln..kencang je kakinya 😀

  4. KasiH berkata:

    Hepi 10 months cayang….nnt cepat2 jln ek…leh soh ibu kejar mifzal…ekekekeke…

  5. ai berkata:

    x lama lagi setahun dah umur dia..pasni lah le dpt adik lak kan ibu????? ;p

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge