1st Season – Cute Baby In B.L.U.E Contest

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera
Ok…ibu nak join contest lg….contest ni ibu dpt link dr Blog Mama Aqish a.k.a Anjeberminat plak nak join sbb teringat gambar mifzal yg ada pakai baju biru..hehe…

meh kita tgk apa yg perlu dibuat utk join contest ni..

Syarat2 :-

1) haruslah menjadi follower suziey & ina momguess
:: Done ::

2) buat 1 n3 berkenaan contest ni dan pastikan ade link back ke szsh.blogspot.com & momguess.blogspot.com
:: Done ::

3) letak banner yg comel kt ats tu di tepi side bar blog korang & di dalam n3 contest korang …harus ade link back ke n3 ni ok..

:: Done ::

4) letakkan SEKEPING shj gbr anak anda yg comel itu dgn berpakaian (seluar/baju atau kedua2nya shja..selain itu xditerima)..nyatakan nama, umur (in month) dan D.O.B

Nama : MIFZAL ARSYAD BIN MAZURA AZARIN
Umur : 2 TAHUN 2 BULAN
D.O.B : 28 FEB 2008

5) n3 contest hendakla diakhiri dgn GRAND PRIZE FOR FINALE SEASON IS 3D2N FULL PACKAGE @ REDANG/LANGKAWI ISLAND & 70PCS 4R SIZE PHOTO SPONSORED BY MOMGUESS.BLOGSPOT
:: Noted ::

6) submit link n3 pd comment box n3 ini shja sebelum 15 May 2010 @ 2pm
:: Done ::

Untuk maklumat lanjut mengenai contest ini leh KLIK SINI

 

 343 jumlah dibaca,  1 dibaca hari ini

Jom Kongsi!
About Ibu Mifzal 1507 Articles
Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.

7 Comments

  1. zura —> hehe..akil dah selalu menang..hehe..dpt hadiah..kasi mifzal plak..

    bed –> haha..udah namanya girl..baju warna pink je la..hehe..

    momguess —> tq

    yana —> adeh..silap taip plak thn dob tuh..tq yana..bgtau..

    nome —> jom mie join contest…mifzal dah besar ni leh la ngorat anak dara mie..hehe

  2. gud luck…huhu shasha takde pulak gambo baju biru…sebenarnye mmg shasha takde baju biru pun…kwang–kwang–kwanggggggggg…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*