Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

1st Season – Cute Baby In B.L.U.E Contest


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera
Ok…ibu nak join contest lg….contest ni ibu dpt link dr Blog Mama Aqish a.k.a Anjeberminat plak nak join sbb teringat gambar mifzal yg ada pakai baju biru..hehe…

meh kita tgk apa yg perlu dibuat utk join contest ni..

Syarat2 :-

1) haruslah menjadi follower suziey & ina momguess
:: Done ::

2) buat 1 n3 berkenaan contest ni dan pastikan ade link back ke szsh.blogspot.com & momguess.blogspot.com
:: Done ::

3) letak banner yg comel kt ats tu di tepi side bar blog korang & di dalam n3 contest korang …harus ade link back ke n3 ni ok..

:: Done ::

4) letakkan SEKEPING shj gbr anak anda yg comel itu dgn berpakaian (seluar/baju atau kedua2nya shja..selain itu xditerima)..nyatakan nama, umur (in month) dan D.O.B

Nama : MIFZAL ARSYAD BIN MAZURA AZARIN
Umur : 2 TAHUN 2 BULAN
D.O.B : 28 FEB 2008

5) n3 contest hendakla diakhiri dgn GRAND PRIZE FOR FINALE SEASON IS 3D2N FULL PACKAGE @ REDANG/LANGKAWI ISLAND & 70PCS 4R SIZE PHOTO SPONSORED BY MOMGUESS.BLOGSPOT
:: Noted ::

6) submit link n3 pd comment box n3 ini shja sebelum 15 May 2010 @ 2pm
:: Done ::

Untuk maklumat lanjut mengenai contest ini leh KLIK SINI

 

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


7 Responses

  1. [-suziey-] berkata:

    salam terjah..sori amik masa yg laam nk terjah..lulus..good luck ok..thanks for joining:)

  2. Ibu Mifzal Arsyad berkata:

    zura —> hehe..akil dah selalu menang..hehe..dpt hadiah..kasi mifzal plak..

    bed –> haha..udah namanya girl..baju warna pink je la..hehe..

    momguess —> tq

    yana —> adeh..silap taip plak thn dob tuh..tq yana..bgtau..

    nome —> jom mie join contest…mifzal dah besar ni leh la ngorat anak dara mie..hehe

  3. nome berkata:

    gud luck…mifzal dah nampak besar…

  4. kayyana berkata:

    kak. d.o.b die tu.. salah kot.. takkan 2010 kan.. hehehe

  5. momguess berkata:

    gud luck dear!!!

  6. mamashasha berkata:

    gud luck…huhu shasha takde pulak gambo baju biru…sebenarnye mmg shasha takde baju biru pun…kwang–kwang–kwanggggggggg…

  7. fazilzura berkata:

    sila2 kan …

    daku dh kureng nak join bby comel ni .. akil dh beso ..

    cute je mifzal senyum gitu

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge