Template Blog Yang Baru


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera


sementelah ada yg dah menegur background n layout blog ini yg dah ditup nkar..so ibu nak wat la entry pasal ni…hehe…

ibu ni mmg la jenis yg cepat boring tau..rsnya sejak setahun lebih berblogging ni..mcm2 template n layout dah ibu guna..semuanya x memuaskan hati..hehe..kalau la ibu ni pandai ttg coding CSS..leh la la wat template sendiri..tp ni sbb x reti terpaksa la pakai yg dah siap..

kali ni template ibu sgt la simple..ibu guna Blogger Template Designer je..alang2 dah ada tool tu kan..apa slahnya cuba..tp design yg ada mmg very2 simple la but still attractive..dek kerana ibu skang ni suka n minat nga warna oren…so..ibu pub pilih tema oren la..

see..simple kan..ok la blog pun loading ringan sket..hehe



Jom Kongsi!

Related Posts:

110 Dibaca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge


3 Comments