Mika’s 1st Birthday Giveaway

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

dah kul 2.30 pagi…opss…bukan belum tido lg….tp baru bangun..hehe…tukar shif la katakan..

bangun2..agenda utama selain melayan sitecik ibu tu..sure la layan blog gak..tgk2 kat shoutbox ada mesej dr Suhida bagitau dia tag ibu untuk join contest….wah menarik gak bila review kat empunya blog contest tu…so ibu nak join la..

Mika’s 1st Birthday Giveaway ini dianjurkan oleh Mama Mika sempena birthday Mika yang pertama…Tarikh tutup GA ni pada 7 Ogos 2010.:: Banner Contest – wajib tepek kat n3 n sidebar yo! ::

 


:: cute je gambar si comel Mika ni kan ::ucapan untuk si comel Mika ni dari Auntie Ibu Mifzal Arsyad a.k.a Ainey

“selamat ulang tahun pertama Mika…semoga mika menjadi anak yang soleh..sentiasa diberkati Allah…dilimpahkan rezeki dan sentiasa berbahagia bersama keluarga tercinta”

Referrer ibu adalahSuhida.. nanti jangan lupa letak nama ibu as referrer ye..

dan ibu nak tag kengkawan ibu untuk join contest ni :mamashasha
alyyani
Aieza
Jue


berminat nak join?, boleh klik sini.

Jom Kongsi!
About Ibu Mifzal 1497 Articles
Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*