Layout Blog Idaman Hati?

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera
huhu..jenuh ibu mencari layout blog yg betul2 buat ibu puas hati..tp lum ketemu….ntah lah..ibu rs sgt boring la bila menggunakan layout yang sama je…tu yg gatal sgt tangan ni nak menukar..bila dah tukar tu tau la..mula berterabur semua widget2 yg ada….bila dah berterabur tu..satu keje la plak nak mengedit2 nya..
nnt la..ibu nak buat keje dulu..semlm buat x siap lg..nnt sambung hari ni la plak..bila ada mas..ibu idamkan layout yg simple je..
korang jgn pening ya..tgk layout blog ni..huhu


Jom Kongsi!

About Ibu Mifzal 1569 Articles
Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.

Related Posts :



7 Comments

  1. bed —> bed, br aku pasan layout ni x dak link utk older post..huhu..terpaksa la gi ke laman home dulu..huhu..susah nak jumpa layout yg berkenan di hati..nak buat sendiri x pandai plak..uhuk..tu la..aku mmg jenis yg cepat jemu..nsb baik nga asben aku x cepat jemu..hehe..kalau x naya..hahah..

  2. ainey, pening jugak tadi cemana nak baca entry sebelum ni…last2 jumpe jugak…aku suka yg simple2 senang nk upload bagai…sama ar cam ko cepat boring

  3. nasz –> ya la kan..lg satu kalau simple ni..loading pun cepat

    Mama_Fatin –> hehe..sama la kita..x suka lama2 guna layout yg sama…

    fazilzura –> hehe..mmg mencabar tul time nak susun widget tuh balik..

    gooseberries –> tu la..yg menariknya kalau tukar layout..kalau layout sama..jemu kan..

  4. tu psl ler aku malehhhhh nk tuko banyak2.. pening nak susun balik.. sib baik x mereng aku di buat nye

  5. hihihi sama la dengan i pun.. masuk jek blog..tangan mula la gatai..kekadang dlm sehari pun bleh tukar 5-6 kali

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


CommentLuv badge