Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Layout Blog Idaman Hati?


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera
huhu..jenuh ibu mencari layout blog yg betul2 buat ibu puas hati..tp lum ketemu….ntah lah..ibu rs sgt boring la bila menggunakan layout yang sama je…tu yg gatal sgt tangan ni nak menukar..bila dah tukar tu tau la..mula berterabur semua widget2 yg ada….bila dah berterabur tu..satu keje la plak nak mengedit2 nya..
nnt la..ibu nak buat keje dulu..semlm buat x siap lg..nnt sambung hari ni la plak..bila ada mas..ibu idamkan layout yg simple je..
korang jgn pening ya..tgk layout blog ni..huhu


Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


7 Responses

  1. Ibu Mifzal Arsyad berkata:

    bed —> bed, br aku pasan layout ni x dak link utk older post..huhu..terpaksa la gi ke laman home dulu..huhu..susah nak jumpa layout yg berkenan di hati..nak buat sendiri x pandai plak..uhuk..tu la..aku mmg jenis yg cepat jemu..nsb baik nga asben aku x cepat jemu..hehe..kalau x naya..hahah..

  2. mamashasha berkata:

    ainey, pening jugak tadi cemana nak baca entry sebelum ni…last2 jumpe jugak…aku suka yg simple2 senang nk upload bagai…sama ar cam ko cepat boring

  3. Ibu Mifzal Arsyad berkata:

    nasz –> ya la kan..lg satu kalau simple ni..loading pun cepat

    Mama_Fatin –> hehe..sama la kita..x suka lama2 guna layout yg sama…

    fazilzura –> hehe..mmg mencabar tul time nak susun widget tuh balik..

    gooseberries –> tu la..yg menariknya kalau tukar layout..kalau layout sama..jemu kan..

  4. gooseberries berkata:

    salam..
    tukar layout selalu mmg best r. ley try mcm2. tp jap g kang pening2 lak ngan bnda2 lain..hee

  5. fazilzura berkata:

    tu psl ler aku malehhhhh nk tuko banyak2.. pening nak susun balik.. sib baik x mereng aku di buat nye

  6. Mama_Fatin berkata:

    hihihi sama la dengan i pun.. masuk jek blog..tangan mula la gatai..kekadang dlm sehari pun bleh tukar 5-6 kali

  7. nasz berkata:

    kdg2 layout berserabut, pengunjung pon peningkan? nas pon suke layout yg simple..

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge