Alexa Ranking Bulan Ogos 2010


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera


pg ni..bukak tenet terus ibu tgk kat alexa ranking toolbar tuh..dah naik lum ranking blog ni…target nak turun bawah 700,000 ni… mcm dlm entry tentang Alexa Ranking sebelum ini.

akhirnya target tercapai dlm masa dua minggu…


:: Alexa Rank = dari 792,466 meningkat ke 688,500 ::
:: Malaysia Rank = dari 4230 menurun ke 5007 ::

huhu..malaysia menurun plak..x per la..kena usaha lebih ni…hehe caiyok!!..target dpt dicapai dlm masa 2 minggu..

so..target untuk lepas rank yg ke 600, 000 pulak bulan depan..hehe.



Jom Kongsi!

Related Posts:

  • No Related Posts
160 Dibaca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge


4 Comments

  1. Ibu Mifzal Arsyad

    @alyyani

    hehe..alya…bila ranking naik ni semangat berblog ni pun naik la gak..kalau x dak idea pun kena gak cr idea nak update blog..dah la kebelakangan ni mcm x de idea je…huhu