Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Alexa Ranking Bulan Ogos 2010


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera


pg ni..bukak tenet terus ibu tgk kat alexa ranking toolbar tuh..dah naik lum ranking blog ni…target nak turun bawah 700,000 ni… mcm dlm entry tentang Alexa Ranking sebelum ini.

akhirnya target tercapai dlm masa dua minggu…


:: Alexa Rank = dari 792,466 meningkat ke 688,500 ::
:: Malaysia Rank = dari 4230 menurun ke 5007 ::

huhu..malaysia menurun plak..x per la..kena usaha lebih ni…hehe caiyok!!..target dpt dicapai dlm masa 2 minggu..

so..target untuk lepas rank yg ke 600, 000 pulak bulan depan..hehe.

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


4 Responses

  1. Ibu Mifzal Arsyad berkata:

    @cikgu isza

    thanks cikgu..mmg menjadi semangat cikgu..hehe

  2. cikgu isza berkata:

    tahniah yer.. semua ni menjadi semangat kan?
    teruskan usaha.. 🙂

  3. Ibu Mifzal Arsyad berkata:

    @alyyani

    hehe..alya…bila ranking naik ni semangat berblog ni pun naik la gak..kalau x dak idea pun kena gak cr idea nak update blog..dah la kebelakangan ni mcm x de idea je…huhu

  4. alyyani berkata:

    cayalah ainey, makin lama makin up ranking!

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge