Yihaaaa!!! Ibu Pun Nak Cuti Juga..


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

rentetan dari entry sebelumnya..hhehe….best..best…makacih bos…

“cuti ibu selama 4 hari diluluskan”


so..start esok ibu akan bercuti…ya la..jeles la..tgk abah je cuti..ibu pun nak cuti gak..mana aci….hehe…

insya Allah..kalau x dak aral..kami akan pulang ke kampung halaman ibu di Pasir Mas, Kelantan…hehe..cannot wait dah…x sabar sgt ni…nok kelik…nok kelik..nok kelik…kapong…hehe..dah terkeluar dah loghat asli ibu..

heaven kan rs kalau dapat cuti lama…4 hari x ke opis..4 hari x yah peningkan pala memikirkan keje yg bertimbun..yg x pernah habis..4 hari bersenda gurau nga family tercinta…wah..mmg sgt2 heavern rasanya…

nasib baik bos luluskan cuti ibu w/pun hantar lewat..hehe…siap bagi ibu cuti tanpa rekod lg tu..untuk program lawatan ke Melaka hari tu…best2…bertambah la cuti ibu..hehe…tp x leh cuti selalu gak..banyak keje..pas tu nak kena simpan cuti utk raya lg..raya puasa tahun ni giliran beraya di Kelantan…wah..sgt2 teruja..see..lum puasa pun dah ingat nak cuti raya…kah..kah..sgt2 x sabar…

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


6 Responses

  1. Ibu Mifzal Arsyad berkata:

    suhida — tula..mn leh asyik keje je kn…kalu aku leh meroyan tau kalu asyik keje…kau cuti naper su?

  2. suhida berkata:

    daku esok cuti lagik..hihi..itu pun na gtau.huhu…
    caya ar ainey.ala,sekali sekala cuti.merehatkan minda, apa salahnya.kalau keje sokmo pun tak elok gak.slmt balik kmpung ye.hati2 di jalan rya.

  3. Ibu Mifzal Arsyad berkata:

    bed — tq bed..wah..esok sampai la hadiah tu…aku dh siap2 pesan dah kt kerani opis aku kalu ada pos utk aku..tlg simpankan..hehe..x sabar plak aku nak masuk opis minggu depan..

  4. mamashasha berkata:

    ainey…aku post hadiah ko tadi…alamak tak sempat ko bawak balik kg ye…minggu depan le baru pakai tudung tu….selamat bercuti..

  5. Ibu Mifzal Arsyad berkata:

    zura — kah..kah sila jeles…4 hr cuti campur hr sabtu nga ahad..total 6 hari…best..best…sapa yg jeles ko mc zura? itu woorang banyak dengki punya wwwoorang…hehe

  6. fazilzura berkata:

    waaaaa aku plak jelos..

    aku mc 1 hari pun , ado org mucung sedepa… tp ado ku kesah … wakakakakakk

    cuti2 besh

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge