Yahoo!! Dapat Name Tag Baru


:: Auto-Publish ::

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

hari isnin lepas, baru ibu dapat nametag baru ibu..lama gak tempah tu..yg jenis magnet..
name tag ibu yg lama asalnya hilang..ntah mana tah ibu tercicir..lama dah..masa sblm ibu PTK bulan 2 lepas..dah la masa PTK dulu kena interview..kena la pakai name tag kan..mana sempat nak tempah..terpaksa la ibu pakai yg x dak logo….yg x cun langsung..ala yg hitam putih tu….tp x per la asal janji nametag kan..tp x best la..sbb kengkawan lain semua pakai yg ada logo..huhu
dah abis PTK..ibu suh la kawan ibu tempahkan..so dia pun tempah la untuk semua staff kat opis ibu tu..ini kena pakai duit sendiri dah la..sbb yg free dulu dah dpt kan..1 – RM12.00
Al-kisahnya..dah la siap lambat, walaupun tempah 5 biji je..salah plak eja nama ibu…yang geramnya…kena tambah bayar plak tuh..sbb dah salah eja nama..tokei kedai tu ckp..kesilapan kawan ibu tu la..salah eja..huhu..nak x nak terpaksa la tambah lg bayaran..apa..daa!! nasib baik murah je..kalau berpuluh2 ingit letih gak tuh
:: ada ke nama kita ainey diejanya ainex ..huhu::

 

 

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


5 Responses

  1. Ibu Mifzal Arsyad berkata:

    lepat —> haha..kalau sandra bullock..tempah 10..salah semua pun x pa..hahaha

    bed —> tu la sal..ada ke nama aku jd ainex..x klas lgsg..hehe

    Aieza —> yg bawah tu tempah semula za..yg mula2 tempah dia eja salah..kena tambah 12 inggit lg..huhu

    zura –> wah bestnya kau leh free..aku nyer kena bayarkalau kali kedua buat..baik tempah sendiri..kalau x lg lambat dpt..pas tu mahal..kalau suh pentadbiran buat..RM15…3 inggit mahal..huhu

  2. fazilzura berkata:

    lor .. cmner nama ko leh jadi ANIEX plak tu …
    aduyaii , haru betul..

    aku pun baru dpt tag name baru heheheheh .. yg lama dh tercabut pin nye… sib baik yg baru pun pree..

  3. AieZa berkata:

    kenapa yg bwh tu eja betull yg atas tu eja salah?? xkn salah kita plak.. dah tentu2 salah kedai.. apa daa..

  4. mamashasha berkata:

    sengal tol yg buat tag..ade ke ainex!!!!hhuhu

  5. Lepat Pisang berkata:

    He..he..nasib salah eja sikit Puan..kalau ditulisnya Sandra Bullock,habihlah duit Puan nak ganti text tu..la ni nak buat tag name pun mahal gler..he..he..

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge