Takziah Buat Aieza Sekeluarga


Al – Fatihah

Ibu sangat terkejut bila terdengar khabar baby Aieza telah meninggal dunia di dalam kandungan..bergenang air mata ni….rs cam br je baca pekembangan rutin check-up aieza utk 2nd pregnancy nya ini kat blog aieza..mmg aieza ada mention baby x grow…tp x terpikir lgsg ibu.. yang Allah lbh sayangkan baby tu..

ibu harap..aieza dan keluarga tabah menghadapi ujian dr Yang Maha Esa ini..dan banyakkan bersabar…

ps : kepada kawan2 yg dapat melawat aieza..sampaikan salam takziah ibu pada aieza dan keluarga ya..

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


3 Responses

  1. Bed berkata:

    ye ainey….sape tak sedih kan…bb mcom mcm anak kiter sendiri…aku rase kiter sume berperasaan yg sama tatkala mendengar berita kehilangan bb aieza tuh…

  2. ibu_umairah berkata:

    takziaahhh jugakkk

  3. ¥ ? ? ? ? z µ £ berkata:

    takziah utk kawan..
    harap dia lebih tenang mghadapi dugaan ini

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge