Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Telekung Solat Cantik


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera]

excited ni nak cerita..semalam ibu ada beli online telekung solat..tgk gambar mmg ibu berkenan la..tu yg beli tuh..x sabar nak terima..hope hr ni seller tu pos la telekung ibu tu…kalau guna pos laju sehari sampai la..esok sampai la..

nak tau ibu beli kat mana? kena klik link ni Telekung Cantik.

dalam banyak2 koleksi telekung cantik yg ada kat Kedai Online Telekung Cantik tuh..ibu sgt berkenan dgn telekung ni..

:: pic print screen dr blog Telekung Cantik  ::

cemana cantik x? hehe..cantik la kan..harga pun ok leh tahan jgk..

so sapa yg berminat leh la beli kat Telekung Cantik

– Ibu Mifzal Arsyad –

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge