Ok..Dah Siap!!

Assalamulaikum WBT & Salam Sejahtera

Alhamdulillah..berjaya jugak ibu menyiapkan assignment dan kuiz yg akan dihantar pada hari esok dan lusa..

Biasalah..bila dah last minutes buat mmg kelam kabut..huhu..padan muka..kualiti? Belakang kira..tahu2 je lah kalu buat dlm kelam kabut mcm mana…x kisahlah kan..janji siap..hehe..

Esok dn lusa pada waktu kelas..ibu ada mid term..persedian utk menghadapi midterm? Boleh lah..tp yg geramnya..bila dah baca..awat la susah sgt nk ingat..huhu..dah la masih x abih baca lg ni..

Ok..kengkawan, doakan ibu leh jawab midterm ni dengan baik ya..thanks pd yg sudi doakan..

Ps : lega sket bila dah siap assignment n kuiz..ada 4 semuanya.

assignment PLK UUM

Posted from WordPress for Android

 906 jumlah dibaca,  1 dibaca hari ini

Jom Kongsi!
About Ibu Mifzal 1507 Articles
Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*