Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

2nd KMA’s Giveaway


:: Stickey Mode ::

(sila scroll ke bawah untuk entry terbaru)
 
Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

lega ibu..1st KMA’s Giveaway dah selesai..hadiah-2 pun ibu dah hantar dah..harap..semua selamat sampai pada penerimanya..
 

so.. KMA’s Blog sekali lagi sgt2 berbesar hati untuk menganjurkan lagi giveaway..iaitu 2nd KMA’s Giveaway. Giveaway ini adalah  bersempena anniversary ibu & abah Mifzal Arsyad pada 27 Mei 2010 yang akan datang..mmg lambat lg..tp kami anjurkan giveaway ni awal supaya ms anniversary nnt..kami leh bg hadiah2 yg dijanjikan pada tarikh itu..

kita citer pasal hadiah lak ya..

kalau giveaway yang dulu…ibu bagi hadiah cam cadar n fridge magnet kan..tp giveaway kali ini ibu nak bagi CASH..senang kan..x yah nak balut2 dah..nnt transfer jer masuk akaun pemenang kan..pastu korang nak beli apa nga duit tu..itu terpulang la pada diri memasing..

so..kami akan tawarkan hadiah berupa

PertamaRM50.00  
Kedua – RM 30.00
Ketiga – RM 20.00 

Keterangan & syarat-syarat penyertaannya ialah :-

Yang Paling Rajin Singgah

konsep – kami akan memilih Tiga Orang follower yang paling rajin singgah @ jenguk blog KMA di dalam tempoh Giveaway ini berlangsung untuk diberikan hadiah-2 di atas.

 
 cara – caranya : 
 
1. Wajib menjadi follower blog KMA.

 
2. Wajib log-masuk

(cara nak jd follower @ log masuk adalah dgn hanya menekan button “IKUT”)

3. bila dah log masuk, nick anda juga akan tertera di column “10 Yang Rajin Singgah”  ‘ contoh :-  You (26 visits before)

— >
( ia akan memaparkan bilangan lawatan yg dibuat oleh anda. pastikan anda log-masuk @ sign in dgn menekan button IKUT terlebih dahulu setiap kali anda menjengah blog ini..jika tidak..lawatan anda tidak dikira..sistem kiraan ada automatik… cam skema lak ayat2 ibu ni
4. abaikan nick Ibu Mifzal Arsyad..sbb nick tu x akan dikira..jika ramai yg dah singgah..nick ibu tu akan terkebelakang la..bagi nick2 yg lain..kiraan visit yg sedia ada akan dikira…kira advantage la sbb korang dh selalu singgah kat blog ni sblm ni kan.
5. Pemenang akan dikira berdasarkan lawatan @ visit yang tertinggi..
contoh : kalau dlm gmbar atas tu..nick RoSe telah membuat lawatan yg tertinggi setakat ini..
 Tempoh Giveaway :
13 Mac 2010 – 27 Mei 2010
– Good Luck!! –
Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


16 Responses

  1. ney berkata:

    nak join boley~kene masukkan kat blog kite ke pasal giveaway ni?

  2. BIONIC WOMEN berkata:

    kita pun nak join jugak..
    hadiahnya simple tapi lumayan..hehe

  3. SyUhAdA berkata:

    okeh..
    nak join jgk..
    kena selalu lawat blog nie la..
    hehe..
    jgn lupa jenguk blog saya jgk..

  4. Ibu Mifzal Arsyad berkata:

    anin —> hehe..x per anin..ms panjang lg tuh..kena selalu la jenguk2 blog ni..br views meningkat.

    diraumiwalid —> tq sudi join..sbnrnya x yah ntry khas pun..just jd follower n log in..pastu selalu la jenguk blog KMA ni..

    hans —> senang je nak join

    Lepat Pisang —> sila..sila..la join..amat dialu2kan..

  5. Lepat Pisang berkata:

    Terima kasih kerana ada contest macam ni..bolehlah lepat mencuba walaupun ni first time lepat lawat blog Puan..tq…

  6. hans berkata:

    gua xpernah join giveaway sis sebab tak reti
    hahaha

  7. diraumiwalid berkata:

    salam,
    saya pun join juga.
    boleh ke join kalau saya yg opahnya..hehehehehe

    http://diraummiwalidcontestgiveaway.blogspot.com/2010/03/2nd-kmas-giveaway.html

  8. anin berkata:

    x lrt la kak oii nak kjo rose tu.. banyak sgt tak terjangkau dek akal

  9. Ibu Mifzal Arsyad berkata:

    eryati –> sila..sila la join..

    bed –> tu la dah banyak la visits ko rugi..x pe nnt selalu singgah tau..leh top-up balik..

    Nida –> silakan nida..tq 4 the entry..sbnrnya x yah pun buat entry utk giveaway ni..

    delimasari —> follower x kuar..yg penting ada x tulis kat kolum 10 rajin singgah —> You ( _ visits before? kalau ada..maknanya visit tu dikira..

  10. Delimasari berkata:

    nape xkuor222 follower nya

  11. Nida berkata:

    Salam…

    Ini link Nida…

    http://nisajijah.blogspot.com/2010/03/2nd-kmas-giveaway.html

    Insya Allah andainya Nida berjaya… ingin kualamatkan hadiah yang bakal dimenangi ke teratak bonda di Masai, Johor….aminnnnnn

  12. Nida berkata:

    Salam Nida nak join… I'll try my best to win..Insya Allah

  13. mamashasha berkata:

    ainey…haha rugi banyak aku kan?

  14. Eryati berkata:

    salam..wah nak join ni…

  15. Ibu Mifzal Arsyad berkata:

    bed –> tu la..aku pun dh agak ko x log masuk..ala..biasa aja ni..x de banyak mana pun hadiah2 tu..nnt ko jengah blog aku..jgn plak lupa nak log masuk tau…

  16. mamashasha berkata:

    ainey…wahhh harus aku tak lepas peluang ni! selama ni aku dtg tak pernah log masuk pun no wonder tak tersenaraikan? well kamu sangat pemurah wahai ainey….hheheeee keep it up….

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge