2nd KMA’s Giveaway

:: Stickey Mode ::

(sila scroll ke bawah untuk entry terbaru)
 
Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

lega ibu..1st KMA’s Giveaway dah selesai..hadiah-2 pun ibu dah hantar dah..harap..semua selamat sampai pada penerimanya..
 

so.. KMA’s Blog sekali lagi sgt2 berbesar hati untuk menganjurkan lagi giveaway..iaitu 2nd KMA’s Giveaway. Giveaway ini adalah  bersempena anniversary ibu & abah Mifzal Arsyad pada 27 Mei 2010 yang akan datang..mmg lambat lg..tp kami anjurkan giveaway ni awal supaya ms anniversary nnt..kami leh bg hadiah2 yg dijanjikan pada tarikh itu..

kita citer pasal hadiah lak ya..

kalau giveaway yang dulu…ibu bagi hadiah cam cadar n fridge magnet kan..tp giveaway kali ini ibu nak bagi CASH..senang kan..x yah nak balut2 dah..nnt transfer jer masuk akaun pemenang kan..pastu korang nak beli apa nga duit tu..itu terpulang la pada diri memasing..

so..kami akan tawarkan hadiah berupa

PertamaRM50.00  
Kedua – RM 30.00
Ketiga – RM 20.00 

Keterangan & syarat-syarat penyertaannya ialah :-

Yang Paling Rajin Singgah

konsep – kami akan memilih Tiga Orang follower yang paling rajin singgah @ jenguk blog KMA di dalam tempoh Giveaway ini berlangsung untuk diberikan hadiah-2 di atas.

 
 cara – caranya : 
 
1. Wajib menjadi follower blog KMA.

 
2. Wajib log-masuk

(cara nak jd follower @ log masuk adalah dgn hanya menekan button “IKUT”)

3. bila dah log masuk, nick anda juga akan tertera di column “10 Yang Rajin Singgah”  ‘ contoh :-  You (26 visits before)

— >
( ia akan memaparkan bilangan lawatan yg dibuat oleh anda. pastikan anda log-masuk @ sign in dgn menekan button IKUT terlebih dahulu setiap kali anda menjengah blog ini..jika tidak..lawatan anda tidak dikira..sistem kiraan ada automatik… cam skema lak ayat2 ibu ni
4. abaikan nick Ibu Mifzal Arsyad..sbb nick tu x akan dikira..jika ramai yg dah singgah..nick ibu tu akan terkebelakang la..bagi nick2 yg lain..kiraan visit yg sedia ada akan dikira…kira advantage la sbb korang dh selalu singgah kat blog ni sblm ni kan.
5. Pemenang akan dikira berdasarkan lawatan @ visit yang tertinggi..
contoh : kalau dlm gmbar atas tu..nick RoSe telah membuat lawatan yg tertinggi setakat ini..
 Tempoh Giveaway :
13 Mac 2010 – 27 Mei 2010
– Good Luck!! –
Jom Kongsi!
About Ibu Mifzal 1497 Articles
Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.

16 Comments

  1. anin —> hehe..x per anin..ms panjang lg tuh..kena selalu la jenguk2 blog ni..br views meningkat.

    diraumiwalid —> tq sudi join..sbnrnya x yah ntry khas pun..just jd follower n log in..pastu selalu la jenguk blog KMA ni..

    hans —> senang je nak join

    Lepat Pisang —> sila..sila..la join..amat dialu2kan..

  2. Terima kasih kerana ada contest macam ni..bolehlah lepat mencuba walaupun ni first time lepat lawat blog Puan..tq…

  3. eryati –> sila..sila la join..

    bed –> tu la dah banyak la visits ko rugi..x pe nnt selalu singgah tau..leh top-up balik..

    Nida –> silakan nida..tq 4 the entry..sbnrnya x yah pun buat entry utk giveaway ni..

    delimasari —> follower x kuar..yg penting ada x tulis kat kolum 10 rajin singgah —> You ( _ visits before? kalau ada..maknanya visit tu dikira..

  4. bed –> tu la..aku pun dh agak ko x log masuk..ala..biasa aja ni..x de banyak mana pun hadiah2 tu..nnt ko jengah blog aku..jgn plak lupa nak log masuk tau…

  5. ainey…wahhh harus aku tak lepas peluang ni! selama ni aku dtg tak pernah log masuk pun no wonder tak tersenaraikan? well kamu sangat pemurah wahai ainey….hheheeee keep it up….

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*