Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Giveaway Kujie2.com Sempena Ulangtahun Perkahwinan Ke 20


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

rasanya mcm dah lama sangat x join giveaway..yang last join pun x ingat bila..ibu bukan x berminat nak join giveaway atau contest..kdg2 x sempat nak join..ibu lebih suka join giveaway berbanding dengan contest sbb contest ni lebih complicated sket nak join..hehe

baca entry Puan Bee mengenai contest yg dianjurkan oleh otai blogger iaitu Kak Kujie ada anjurkan giveaway sempena ulangtahun perkahwinan yang ke-20 menarik minat ibu untuk join jugak..

Tahniah diucapkan kepada kak kujie sempena menyambut ulangtahun perkahwinan..20 tahun itu satu tempoh yang lama..alhamdulillah..semoga berkekalan hingga akhir hayat dan berbahagia selalu.

jom kita tgk syarat2 giveaway

@ Tulis satu entri dan link ke entri ini . Entri mesti mempunyai 2 perkara :

1. Perkara yang disukai yang terdapat di kujie2.com – banner, loading time

– terus- terang ibu suka blog kak kujie sbb penulisan beliau..w/pun jarang komen tp ibu ada singgah baca entry kak kujie.
– suka tgk banner kujie2.com..sangat comel. ..mcm tgk lukisan seorang anak mengenai keluarganya..
– template blog yg simple x byk widget2 n sangat cepat bila loading..
– suka nga tema blog “Hidup Biar Sedap”.. 
 

2. Kelemahan dan cadangan untuk dibaiki di kujie2.com – perlu letak chatbox, widget, tukar theme , tukar banner atau letak lagu ( ?) .

– ibu x nampak kelemahan template atau themes dlm blog ni..sbb blog ni x serabut (tak mcm blog ibu yg serabut..huhu)
– kalau buh chatbox pun ok..kdg2 pembaca suka tinggalkan link je tp x mau komen.. 
 

ok..rsnya itu saja kot.. 😀

Tahniah sekali lagi kepada Kak Jie n Suami..

kepada yang berminat leh la join dan untuk maklumat lanjut leh KLIK SINI

ps : tahun depan ibu dan abah baru nak masuk tahun ke-5 perkahwinan… 🙂
Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


3 Responses

  1. Arieon berkata:

    Dah lama rupanya entri ini. Baru pula dapat bertandang ke blog ibumifzal ini.
    Jom baca entri di blog Arieon : Contoh resume kerja terbaik yang menarik minatMy Profile

  2. Azuan berkata:

    “kalau buh chatbox pun ok..kdg2 pembaca suka tinggalkan link je tp x mau komen..”

    Kenapa tak tinggalkan link dekat komen jer? kan lebih afdal tu.. 🙂

    • Tak ramai pembaca yg suka komen kt entri…so mcm mn nk tinggal link kt entry? kdg mereka ni suka blogwalking je..x bc pun entry..tp itu just cadangan je.. 🙂

      Blog sy pun x de chatbox, konon nk galakkan pengunjung komen kt entry tp x ramai gk yg komen..mgkin entry sy x menarik kot…hehe

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge