Jom Join Tote Boutique Giveaway


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

Berminat plak nak join Tote Boutique Giveaway..sempat lg ni sbb due dia esok..hehe..

suka tgk tote beg yang dijahit oleh Cik As pemilik blog Tote Boutique tu..comel n cute miut belaka..giveaway ni hadiahnya card wallet..kalu dapat okay gak tu..

ok lah..pada yg berminat leh la join Tote Boutique Giveaway ni. Maklumat lanjut leh klik link kat bawah ni ya 🙂

http://tote-boutique.blogspot.com/2011/12/tote-boutique-giveaway.html

ps : hope ada luck kali ni 🙂

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge