Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Tag & Award Dari Mummy Hana


bagus..bagus…disaat kerajinan ibu nak update blog ni..ibu dpt tag lagi…kali ni dr Pn. Aieza a.k.a Mummy Hana yg cute tu…ok..tq aiezaso..apa tunggu lagi..meh kita jawab tag & award ni

The Rules :

1. Copy badge “2009 Cute’s Blogger Award” di atas untuk diletakkan di blog anda.
:: Ok..done ::2. Link/ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda.
:: dapat tag & award ni dr Aieza @ Mummy Hana ::

3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya(anda di-tag).
:: isteri kepada cikgu Azarin ::
:: ibu kepada Mifzal Arsyad ::
:: lahir tahun 1979 ::
:: suka menyanyi ::
:: keje kat Tapah nga gomen ::
:: suka makan fast food ::
:: bawak kete abah pi keje ::
:: plat keteku a.k.a kete abah ADUxxxx ::
:: ada adik duk segamat ::
:: ada adik duk wp labuan ::

 

4. Anda perlu memilih 6-7 penerima award seterusnya dan menyatakan nama mereka di blog anda,
:: semua kawan dlm list blog ibu ::

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


2 Responses

  1. Ibu Mifzal Arsyad berkata:

    ala..sori2 nur..asalnya blog nur ada dlm list ainey..dah tukar layout hr tu semua list hilang n kena add balik..ingat semua dah add..upernya ada yg tertinggal gak..hehe..ok..ainey add blog nur ya..

  2. nurshah80 berkata:

    huhuhu nur tak termasuk dlm list blog ibu mifzal la waaaaaaaaa

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge