Shahir AF8 Menang!!

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera


haha….mmg dah agak dah….kalau dah namanya ada Afundi Masuk tuh…selalunya yg masuk akan sure dpt no 3 or 2….tp kali ni…terus dapat jadi Juara…hehe

::shahir AF8 ::

apa2 pun tahniah la pada shahir….orang perak menang..ya dak..!!

sebenarnya..ibu bukanlah peminat AF tau..sbenarnya dah menyampah pun nak tgk AF ni…meluat nga gimik2nya…pas tu tgk makin lama makin cam x dak kualiti je..hehe..jgn marah ya wahai peminat AF semua…ini cuma pendapat peribadi ibu je…..

rs cam seronok plak…AF8 dah abih..hehe…pada ibu la..mmg susah skang ni nak cari bintang realiti cam Dato’ Siti Nurhaliza dulu…yang ada semua pakej…

ps : peminat AF…jgn mare ya…hehe!!

Jom Kongsi!
About Ibu Mifzal 1497 Articles
Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.

5 Comments

  1. sis lin — sy x jangka pun sesapa jd juara..tp bila shahir yg dpt AF masuk tuh..so agak dia ni mungkin akan menang gak ler..sori la..sy x minat pun..

    nur — hehe..mawi n shahir or mana2 bintang af..mmg ainey x minat pun…tu la masa aznil dulu ada gak interest nak tgk…tp skang x lg..hehe

  2. rezeki dia sama la cam mawi hahahaha afundi masuk je juara… nur pun tak layan sgt af nie… time aznil dulu mmg tak pernah tinggal…. hehehe..

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*