Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Shahir AF8 Menang!!


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera


haha….mmg dah agak dah….kalau dah namanya ada Afundi Masuk tuh…selalunya yg masuk akan sure dpt no 3 or 2….tp kali ni…terus dapat jadi Juara…hehe

::shahir AF8 ::

apa2 pun tahniah la pada shahir….orang perak menang..ya dak..!!

sebenarnya..ibu bukanlah peminat AF tau..sbenarnya dah menyampah pun nak tgk AF ni…meluat nga gimik2nya…pas tu tgk makin lama makin cam x dak kualiti je..hehe..jgn marah ya wahai peminat AF semua…ini cuma pendapat peribadi ibu je…..

rs cam seronok plak…AF8 dah abih..hehe…pada ibu la..mmg susah skang ni nak cari bintang realiti cam Dato’ Siti Nurhaliza dulu…yang ada semua pakej…

ps : peminat AF…jgn mare ya…hehe!!

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


5 Responses

  1. ney berkata:

    da lme ta tengok af~sebb af skang da x besh`

  2. mamashasha berkata:

    tahniah shahir…..dia nyanyi best malam tadi…

  3. Ibu Mifzal Arsyad berkata:

    sis lin — sy x jangka pun sesapa jd juara..tp bila shahir yg dpt AF masuk tuh..so agak dia ni mungkin akan menang gak ler..sori la..sy x minat pun..

    nur — hehe..mawi n shahir or mana2 bintang af..mmg ainey x minat pun…tu la masa aznil dulu ada gak interest nak tgk…tp skang x lg..hehe

  4. D'Nur Boutique Online berkata:

    rezeki dia sama la cam mawi hahahaha afundi masuk je juara… nur pun tak layan sgt af nie… time aznil dulu mmg tak pernah tinggal…. hehehe..

  5. Sis-Lin berkata:

    sis memang dr mula dh jangkakan shahir mesti juara…hehehehe

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge