Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Lagi..Lagi Update 2nd KMA’s Giveaway


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

sedar x sedar…tinggal lg enam hari lg…sblm berakhirnya 2nd KMA’s Giveaway ni…

w/pun kadang2 kala mengalami masalah teknikal…namun giveaway ini tetap diteruskan..kenapa? sbb kalau view blog ni guna handphone..masih leh dapatkan visits tertinggi yang sebetulnya…

masalah ini mmg ibu x reti nak tangani…cemana ya..sbb bukan ibu yg cipta widget tuh..tp biasalah kan..dah nama buatan manusai..sure ada kelemahannya…

ok la..untuk update 3 visits tertinggi leh tgk kat column pengumuman….ibu akan cuba untuk update 3 visit tertinggi dari masa ke semasa…

so korang masih berpeluang untuk jd 3 visitors yang tertinggi visitnya..tp kena la selalu singgah sini…..jom singgah blog KMA ni reramai….

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


3 Responses

  1. mamashasha berkata:

    boleh je…

  2. Ibu Mifzal Arsyad berkata:

    bed — kah…aku x teringat nak tulis ayat tuh..x po la..kat pengumuman tuh dah ada…hehe..

  3. mamashasha berkata:

    ainey…kesilapan amat dikesali…aku tambah haha coz mmg bukan aku yg menang….

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge