Lagi..Lagi Update 2nd KMA’s Giveaway

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

sedar x sedar…tinggal lg enam hari lg…sblm berakhirnya 2nd KMA’s Giveaway ni…

w/pun kadang2 kala mengalami masalah teknikal…namun giveaway ini tetap diteruskan..kenapa? sbb kalau view blog ni guna handphone..masih leh dapatkan visits tertinggi yang sebetulnya…

masalah ini mmg ibu x reti nak tangani…cemana ya..sbb bukan ibu yg cipta widget tuh..tp biasalah kan..dah nama buatan manusai..sure ada kelemahannya…

ok la..untuk update 3 visits tertinggi leh tgk kat column pengumuman….ibu akan cuba untuk update 3 visit tertinggi dari masa ke semasa…

so korang masih berpeluang untuk jd 3 visitors yang tertinggi visitnya..tp kena la selalu singgah sini…..jom singgah blog KMA ni reramai….

 511 jumlah dibaca,  1 dibaca hari ini

Jom Kongsi!
About Ibu Mifzal 1507 Articles
Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*