Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

SEDONDON WITH DADDY GIVEAWAY


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

Kali ni..ibu nak join contest lg..contest kali ni dianjurkan oleh kawan blogger ibu iaitu Pn.Nur

jom tgk apa yg perlu dibuat :-

1. Add blog NURSHAHFAMILY di bloglist anda & wajibmenjadi Follower

:: Done ::

2. Tepekkan banner Contest @ Giveaway di n3 & disidebar blog anda, pastikan ianya di link back ke blog berkenaan.(no link back will be disqualified)
:: Done ::

3. Terbuka kepada semua yang mempunyai blog
& bermula dari 16 April – 16 May 2010 (5 ptg)
:: Noted ::

4. Hanya tajuk diatas je yang diterima ” SEDONDON WITH DADDY GIVEAWAY ”
:: Done ::

5. Story skit kisah baju sedondon ni ye….

:: Gambar Yang Dipertaruh ::

:: Asalnya..kami mmg la plan nak sedondon pakai tiga banak ni..konon ingat nak beli kain satu yg sama papan tuh..tp tangguh..punya tangguh..alih2 dah dekat nak raya..kalau nak tempah..mana la sempat..pas tu..ibu pun beli la dulu baju melayu mifzal..kebetulan ada saiz dia masa tuh..pas tu br gi pilih baju abah..masa pilih baju abah tuh jenuh gak la nak cari yang sedondon kan..nasib la jumpa gak warna yg akan2..walaupun jenis kain lain..hehe…::

6. Bila dah siap, tinggalkan link/komen di entri ni
:: Done::

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


4 Responses

  1. ika honey bunny berkata:

    comelnyaa baby sis.. 🙂 i love kids.

  2. Nurshahfamily berkata:

    salam ainey..

    hehehe akhirnya …. ok good luck yer

  3. Ibu Mifzal Arsyad berkata:

    mama zharfan —> salam..thanks

  4. mama zharfan berkata:

    salam ziarah…singgah tgk pic…sweetnya…good luck!

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge