SEDONDON WITH DADDY GIVEAWAY

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

Kali ni..ibu nak join contest lg..contest kali ni dianjurkan oleh kawan blogger ibu iaitu Pn.Nur

jom tgk apa yg perlu dibuat :-

1. Add blog NURSHAHFAMILY di bloglist anda & wajibmenjadi Follower

:: Done ::

2. Tepekkan banner Contest @ Giveaway di n3 & disidebar blog anda, pastikan ianya di link back ke blog berkenaan.(no link back will be disqualified)
:: Done ::

3. Terbuka kepada semua yang mempunyai blog
& bermula dari 16 April – 16 May 2010 (5 ptg)
:: Noted ::

4. Hanya tajuk diatas je yang diterima ” SEDONDON WITH DADDY GIVEAWAY ”
:: Done ::

5. Story skit kisah baju sedondon ni ye….

:: Gambar Yang Dipertaruh ::

:: Asalnya..kami mmg la plan nak sedondon pakai tiga banak ni..konon ingat nak beli kain satu yg sama papan tuh..tp tangguh..punya tangguh..alih2 dah dekat nak raya..kalau nak tempah..mana la sempat..pas tu..ibu pun beli la dulu baju melayu mifzal..kebetulan ada saiz dia masa tuh..pas tu br gi pilih baju abah..masa pilih baju abah tuh jenuh gak la nak cari yang sedondon kan..nasib la jumpa gak warna yg akan2..walaupun jenis kain lain..hehe…::

6. Bila dah siap, tinggalkan link/komen di entri ni
:: Done::

 317 jumlah dibaca,  1 dibaca hari ini

Jom Kongsi!
About Ibu Mifzal 1507 Articles
Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*