Sarapan Pagi Ahad


Oleh kerana ramai pula kawan-kawan blogger ibu masak nasi lemak, ibu pun try lah masak jugak. Teringin juga. Tambah pula, Abah Mifzal semalam ada request kat ibu suruh masak nasi lemak untuk sarapan pagi Ahad ini Jadi, terhasil lah nasi lemak versi Ibu Mifzal yang cukup simple. Ya lah! Timun pun tak ada. Hehe, jom makan kawan-kawan. Sluurrrp!

Nasi Lemak Ibu’s Style 😀

Gambar bawah ni pula, sarapan ibu pagi sabtu. Semalam ibu tak sempat nak post dalam blog. Hehe, nasi goreng dengan ikan masak sambal kicap (lauk semalam). :p

Lauk Semalam

Nasi Goreng & Ikan Kicap

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


3 Responses

  1. kakngah berkata:

    stended…
    lauk smlm carry forward hrni
    hihihi!!!

  2. ai berkata:

    mana-mana aku masuk..nasik lemak..huhuhu..aku cam malas lak nk masak. beli je. muahahahaha

  3. nasz berkata:

    sedapnye masakan…

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge