Capati Oh Capati


Rezeki hari ini, capati.

Capati Corner

Capati Free

Alhamdulillah. Ini lah sarapan pagi ibu hari ini. Capati free. Bos belanja. Bos dan staff pejabat ibu yang lain pergi makan di luar. Balik office, dia orang tapaukan ibu capati. Ingat juga diorang dekat ibu. Terima kasih bos. Kebetulan pula, ibu pun dah lama tak makan capati ini. Asyik-asyik makan roti canai sahaj. Dua-dua makanan ini memang favorite ibu. Hehe, itu yang meleleh air liur tu. :p

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


2 Responses

  1. kakngah berkata:

    capati lg healthy dr roti canai. free oil kekdahnya. tp, tu la.. pusing2 pun roti canai gk yg dicari..

  2. ai berkata:

    untung ngko boss sponsor bekpes!

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge