Romantic & Loving Couple Contest


wah..ibu nak join gak..bila baca syarat2..romantik ke ibu n abah ni? ihik..saja gatai2 tanya nak join..

Mama Tisya@ Romantic & Loving Couple Contest


ok..cara2nya adalah seperti berikut :-

1. Add blog MamaTisya di bloglist@blogroll and become my Follower

:: Ok…Done ::

2. upload Romantic & Loving Couple Contest picture on your blog sidebar

:: Ok…Done ::

3. Buat entry khas ngan tajuk Romantic & Loving Couple Contest(hanya tajuk ini shj yg diterima)

:: Ok…Done ::

4. upload only ONE gmbr paling Romantic & Loving anda (selain dr gmbr kawin ye & bkn byk2 gmbr di edit dlm satu frame) & sertakn details spt berikut:

  • Nama anda & pasangan
:: Ainey & Azarin ::
  • Tarikh kawin & anniversary ke brp thn ni

:: 27 Mei 2007 & Anniversary ke 2 pada tahun ni ::

  • Citer la skit psl gmbr yg dipilih & nyatakn thn bila & lokasi gmbr itu

:: gambar ni ibu n abah amik sendiri..masa baru2 kawen…tahun 2007….lokasi kat air terjun Lata Kinjang, Perak ::

5. Dalam entri itu pastikan anda mention & link ke MamaTisya & Romantic & Loving Couple Contest (no link back will be disqualified)

:: Ok…Done ::

6. Bila dah siap, tinggalkan link di entri ini, nanti senang MamaTisya nk view entry korang.

:: Ok…Done ::

7. Pemenang akn dipilih berdasarkn gambar yg menarik & paling Romantic & Loving Couple

:: Ok…Noted ::

8.Hadiah utk pemenang adalah something from ANNA SUI

  • hadiah misteri utk penyertaan ke-18 yg memenuhi syarat2 yg telah ditetapkn.Knp 18??sebabnye anniversaryku 18 August

:: Ayook..dah lepas angka 18..tp anniverssary mama tisya tu dah dekat nga birthday ibu pada 10 August ni..hehe ::

9. Terbuka pd smua blogger di Malaysia sahaja (only yg dh kawin.. ..pd yg blum kawin hrp maaf, kn kalo join kot jd isu plak)

:: Ok…Noted ::

10.Keputusan juri adalah muktamad.Hanya 3 pemenang akn dipilih.

:: Ok…Noted ::

ok.. rasa dah cukup dah syarat..harap ada rezeki..ihik..x per..yang penting happy sokmo.

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


5 Responses

  1. mama tisya berkata:

    ok dh view good luck

  2. mama tisya berkata:

    ok dh view cuma syarat no 1 add blog mamatisya dlm bloglist/blogroll blum ada..sila semak..jika dh edit sila inform

  3. Bed berkata:

    gud luck…kalau aku masuk konpom kalah…kuikuikui…..kak ai mesti buleh menang lagi ni!….ainey sweet je gambo tuh….

  4. *MaMa HeRdA* berkata:

    Waaaa..sandar ke bahu ni..hehehe..

  5. fazilzura berkata:

    wahhhh banyak lomantik ini org

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge