Facebook For BlackBerry Phone


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

Ibu baru tau ni..td ada bc status Mommy Yen kat facebook psl application facebook kt BB phone dh diupdate…

Ibu pun apa lagi..terus check version FB ibu..dah lama dh menunggu FB version on BB ni diupdate..baru skang tahu..or dah lama kot cuma ibu je yg x tau kot…hehe agak jakun..ibu berharap akan ada dimasukkan feature utk group spt facebook for Android..tp malangnya tidak ada jugak..huhu

Antara penambahbaikkan FB version ni adalh dengan masukkan feature Facebook Chat…ok la kan…sbb sblm ni nak chat kena install application lain..hope versi2 facebook BB yg akan dtg akan ditambah lg features yg best2..heheh

Posted with WordPress for BlackBerry

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


1 Response

  1. fazilzurakil berkata:

    uhuhuhuhu i xdak BB …

    * eh rumah berwajah baru lg lew
    Jom baca entri di blog fazilzurakil : AKU MMG SAKIT HATI ~~ 🙁My Profile

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge