Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Pagi-Pagi Dah Buat Projek


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

Hehe..baca tajuk cam wat projek apa je kan..oppps!!! Jgn salah faham…bukan projek yg bukan2…projek menjahit baju kurung la..ala..mcm entry minggu lepas…korang googel la eh..ibu x leh nak letak link if post entry guna BB ni..huhu..wal hal malas nak tgk link post lama tuh..heheh

Pagi, hari bangun..semangat nak menjahit…kalu hari kerja kemain liat…Abah Mifzal pun tegur td…hehe..oppss Abah Mifzal kena sekolah hari ni..

Orait..entry pendek je la pagi ni..nak sambung jahit baju…

jahit baju kurung

Posted with WordPress for BlackBerry

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


1 Response

  1. eily berkata:

    ibu jahitkan baju saya boleh????
    Jom baca entri di blog eily : TOP COMMENTATOR GIVEAWAY : DI HUJUNG GARISANMy Profile

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge