Pagi-Pagi Dah Buat Projek

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

Hehe..baca tajuk cam wat projek apa je kan..oppps!!! Jgn salah faham…bukan projek yg bukan2…projek menjahit baju kurung la..ala..mcm entry minggu lepas…korang googel la eh..ibu x leh nak letak link if post entry guna BB ni..huhu..wal hal malas nak tgk link post lama tuh..heheh

Pagi, hari bangun..semangat nak menjahit…kalu hari kerja kemain liat…Abah Mifzal pun tegur td…hehe..oppss Abah Mifzal kena sekolah hari ni..

Orait..entry pendek je la pagi ni..nak sambung jahit baju…

jahit baju kurung

Posted with WordPress for BlackBerry

 1,031 jumlah dibaca,  1 dibaca hari ini

Jom Kongsi!
About Ibu Mifzal 1507 Articles
Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*