Missed Calls?


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

Haishh!!! Ibu bengang betul bila ada org nak main2 missed calls…gatal la tu..dah x de keje kan…dh la nombor phone sesapa tah yg naik kat screen BB ni…encik tu..kalu salah nombor n missed calls sekali dua x pe la lg..boleh di maafkan…mgkin x sengaja terdail kan..ini main2 missed calls sampai berpuluh2 kali..bila ibu angkat, dia letak…rs nya lebih dr 30 kali kot..

last2 ibu biar je..tp x tahan gak..ibu hantar mesej tanya “Apahal main2 missed calls ni? Dah x de keje ke?”..terus budak tu x called dah..ibu assume budak2 nakal la ni yg main2..kalu org tua x de maknanya nak main2 miss called..buang tebiat ke..huhu..

Gambar1 : sempat snap pic time 16 miss called..sbb lepas view ia recount balik..padan muka ibu dh tunjuk nombor kat blog..gatal sgt nak main missed calls…!!!!! Ganggu mood org je pepagi..huhu

missed call lagi

lagi missed call

Posted with WordPress for BlackBerry

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


3 Responses

  1. eily berkata:

    teruknya, men2 miscalled plak..
    nanti kita misscalled dia plak..hahahhaa.
    Jom baca entri di blog eily : TOP COMMENTATOR GIVEAWAY : DI HUJUNG GARISANMy Profile

  2. NUR berkata:

    mmg tension kalau ade miss call berlambak2 kan huhuhuhu…
    Jom baca entri di blog NUR : 1am Di kedai mamak!!!!!!!!!!!!!!My Profile

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge