Aktif Blogging

30 September 2008 Ibu Mifzal 2

Hehe. Rasa malu sebenarnya. Orang lain dah ke bulan, tapi ibu baru nak berjinak-jinak ngan blog ni. Memang dari dulu lagi ada keinginan hendak aktif berblog seperti kawan-kawan blogger yang

Baby Mifzal & Stereng Kereta

26 September 2008 Ibu Mifzal 1

Baby Mifzal sudah berusia 7 Bulan. Wah! Sekejapnya masa berlalu. Rasanya macam semalam baru melahirkan si comel ini. Perkembangan terkini? Nak masuk 7 bulan ni, Baby Mifzal dah boleh merangkak dan

Baju Raya Untuk Baby Mifzal

Baju Raya Untuk Baby Mifzal

20 September 2008 Ibu Mifzal 1

Tak lama lagi hari raya puasa akan menjelang. Wah! tak sabarnya ibu nak menyambut hari raya bersama Baby Mifzal dan Abah Mifzal. Ini merupakan hari raya pertama kami bersama. Ibu

Baby Mifzal ketika Usia 3 Minggu

Baby Mifzal Ketika Usia 3 Minggu

24 March 2008 Ibu Mifzal 2

Ibu nak kongsikan gambar kesayangan ibu. Baru  berusia 3 minggu. Cepat masa berlalu, tidak sedar dah 3 minggu ibu bersalinkan si comel, Baby Mifzal. Anak ibu ini yang baik, tak

Pengalaman Bersalin : My Lovely Son, Mifzal

1 March 2008 Ibu Mifzal 2

To my best friend, Ziela, happy reading. Ini lah pengalaman bersalin aku yang tak mungkin aku lupakan. Pengalaman Bersalin Yang Tidak Dapat Dilupakan 26 FEBRUARI 2008 Hari ini sudah masuk

Salam Perkenalan Dari Ibu & Baby Mifzal

28 February 2008 Ibu Mifzal 4

Salam perkenalan dari ibu dan Baby Mifzal. Akhirnya, hasrat ibu untuk mempunyai sebuah blog untuk ibu curahkan segala berkongsi mengenai kisah ibu dan si comel, Baby Mifzal secara online tercapai. Saat