Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Selamat Datang Ke Blog Ibu Mifzal


5

Balik Kampung Part 1

sebenarnya dah lama nak upload gambar masa balik kg cuti sekolah ari tu..kami bertolak balik ke kelantan pd 4hb Jun 2009 pagi..dlm kul 8.30 pg la bertolak..gambar masa pergi x...

1

Me & My Sister

Gambar ni diamik ms adik ibu yg skang sdg bercuti sekolah dan mengajar kat Labis, Johor dtg ke umah akak..masa minggu pertama cuti sekolah, ibu sekeluarga balik ke kg di...

4

Tayang Menan Mifzal Lagi

hehe…sejak ada kamera ni..rajin la ibu amik gambar…ni lak saja nak tayang menan ketapi mifzal yg ibu beli kat kelantan…murah je RM25.00 je… “Electronic Flip Track Train” “Ini la ghupernya...

5

Hadiah Anniversary

27hb Mei 2009 yang lalu, genapla usia perkahwinan ibu n abah 2 tahun..sebenarnya..x de sambut apa2 pun..mmg kami ni jenis yg x de buat sambutan apa2..kalau birthday ke…anniversary ke..cam biasa...

5

Waaaaa…Tolong..

uhuk….tolong..nak kurus la…skang ni br ibu rs yg ibu ni dah terlampau berat..uhuk… semalam ada karnival sempena MB turun..so adalah yg check2 kesihatan ni..jd ibu pun amik peluang utk check...

5

Weekend Di Hot Spring

Hehe…Sabtu baru ni (23/5/09) kami sekeluarga ke Hot Spring, Sungai Klah..mula-mula x rancang gak..pastu abah ajak pi hot spring..katanya nak perabih duit..ya la kan isnin dah gaji..hehe..bayaran hanya RM10.00 untuk...

2

Telatah Mifzal Arsyad

Jom layan video ni dulu.. hehe..itu la..gaya dak mifzal ni menari..kat mana dia tiru..ibu pun x tau..tu belum tgk dia berkawad lg..hehe..mcm gaya tul la anak ibu ni..

5

Trip To Segamat

Pada 16hb Mei 2009 yang lalu, hari sabtu..(hehe..cam skema lak ayat nih)..ibu sekeluarga ke Segamat, Johor..tujuan nak hantar kereta kancil ibu untuk adik ibu yang mengajar kat sana..asalnya kete tu...