Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!


Selamat Datang Ke Blog Ibu Mifzal

3

Si Comel Berbaju Raya Contest

:: Sticky Mode :: Contest Si Comel Berbaju Raya ni dianjurkan oleh BabyIbu Kategori Penyertaan :: Kategori A (Boys) :: Syarat Penyertaan Jadi Follower BabyIbu dan add BabyIbu dalam bloglist anda:: Done ::Letak banner di sidebar blog anda dengan link ke entri ini:: Done ::Membuat entri mengenai contest ini diblog andaDalam entri itu, upload satu...

7

Gunung Lang @ Ipoh

Ibu x sure tempat ni terkenal atau x..yg pasti ibu br tahu ttg kewujudan Gunung Lang ni..so kami sefamily in law berkunjung ke Gunung Lang ni pada 24/9/2009 yang lepas..citer dah lama dah..br berkesempatan upload gmbr hr ni..ok..jom la layan gmbrnya…

7

Mifzal & Calculator

satu lg kegemaran mifzal bermain nga kalkulator..kalau dapat kalkulator..bukan pandai kira pun..tp suh ibu bukak button kalkulator tu untuk dia pasang balik…n yg ibu kagumnya..mifzal dpt pasang balik button tu dengan betul..dan siap pasang ballik..mifzal suh ibu tanggalkan balik utk dia pasang semula..cam tu la..layan dia sampai dia puas main nga kalkulator tu..kalau x layan..pandai...

8

Mifzal & Kaca Mata Hitam

nengok la..anak bujang ibu ni..pantang nampak spek mata itam..terus mintak suh pakai..skang dah pandai bergaya dah..hehe… hmm..lama x share perkembangan mifzal kan..alhamdulillah..mifzal membesar sihat n cerdas seperti kanak-kanak yang lain.. 1. skang ni laju jer berlari..2. suka berkawan..n pandai berkawan..3. kurus sket berbanding dulu..kurang makan..asyik nak main jer..4. sangat memilih makanan..5. percakapan masih kurang..basic word...

4

Tiga Sepupu

ni ibu nak share gmbr anak2 sedara ibu (sori..gmbr terpaksa diedit n x leh nak tunjuk keseluruhan gmbr..censored..hehe)ni namanya UMMI NUR SOFEA BALQIS..anak adik ibu yg kerja kat Labuan..baru 7 bulan.. ni lak anak kakak ibu yang duk kat penang..namanya MUHAMMAD MUAZ NAUFAL..br 6 bulan.. ni pulak..anak kakak ipar ibu..namanya WAFFA IZZATI..baru 6 bulan… derang...

7

Kad Raya Untuk Semua!!

Di kesempatan ini…kami sekeluarga ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir Batin ps: ibu dah apply cuti..yahooo… Nota : untuk copy kad raya ni..sila klik pd gambar kad terlebih dahulu..dan baru klik copy image.

5

Cerita Raya!!

geramnya…terdelete la plak..gmbr masa raya pertama..dah la x banyak sgt amik gmbr time raya..ibu pi terdelete lak..huhu..tensionnya…geram tul tangan ni… x per la..kita citer je la ya..n layan jer la gmbr2 yg mana ada..:: Malam Raya :: malam raya, ibu sekeluarga balik umah MIL kat Trolak Utara..dekat je..dlm 10 minit je naik keta…balik pun lmbat..pas...

9

Huwaaa….Sakitnya!!

uhuk….niat dihati mmg nak cerita pasal raya..tp kena tangguh lg…keadaan ibu yg x berapa selesa ini membataskan ibu..huhu..ayatnya.. ibu sakit tekak ni…tercekik tulang ikan tongkol..huhu..hari ni masuk hari ke-4 dah..lum hilang2 lg…masih terasa tulangnya..dah macam2 petua dah buat..siap berjampi nga tok moh lg..huhu…aduss..sungguh x selesa…gi klinik kerajaan..depa ckp x leh wat apa..nak cabut x der...

2

Kad Raya Dari Kengkawan

Entry ni utk kad-kad raya yg kengkawan ibu bagi…:: Dari Tinie & Keluarga :: :: Dari Ira & Keluarga :: :: Dari Suely & Keluarga :: :: Dari Eda & Keluarga :: :: Dari Zie & Keluarga :: :: Dari Jue & Keluarga :: :: Dari Lea & Keluarga :: :: Dari Chekuna & Keluarga...