Kembali Bersiaran


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

hmmm…selepas 4 hari x sempat nak menjenguk blog…hari ni..ada juga kesempatan nak update blog..

kemana ibu menghilang 4 hari ni? ada x yang tanya ya? ibu anggap ada la ya…

Jumaat ? — kerja di opis..sgt bizi..mmg x sempat nak update blog

Sabtu ? — ke Cameron Highland..bercuti dan menemankan abah mifzal menghadiri reunion sekolah rendahnya..

Ahad ? — bertolak seawal pagi dari Cameron Highland ke Pangkor untuk menghadiri kursus..

Isnin ? — Berkursus

ok…pack gak jadual ibu di hujung minggu kan.. so hari ni masuk opis dgn mood yang hilang..ikut hati mmg nak cuti…tp kerja banyak masih menanti di opis..

ok..la..cukup dulu utk entry ini…gambar2..x banyak..sbb x sempat nak amik..tp yg mana ada..akan ibu upload di next entry..insya Allah..

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


3 Responses

  1. ardinihumaira berkata:

    hee… takpe2 kak nanti dah tak busy bersiaran banyak2 tau 🙂

  2. SyUhAdA berkata:

    ooh..
    ptut la dah lme xde update bru..
    rupanye jdual pnuh..

  3. fazilzura berkata:

    heheheheh besh nye beb , ko g round2 the world ..
    haku kalu dh cuti2 besh gitu , mmg mood xdak le … bdn je kt opis, otak dh melayang2..

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge