Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Cikgu Shida Miming : Kalau Berpacaran


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

adeh….x tau nak gelak ke apa…tp video ni mmg enjoy…hahaha…ntah..apa ntah…tp kretip la jugak..



ps : tp kenkadang rs meluat jgk..huhu


Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


3 Responses

  1. kakngah berkata:

    aku baca kat blog sape tah.. lupa pulak. yg CS ni mmg ada masalah sikit. may b ini cara dia hiburkan hati yg berduka….

  2. ardinihumaira berkata:

    dia memang sempoi. hehe

  3. kakngah berkata:

    sesekali tgk.. mmg menghiburkan CS ni..
    banyak kali..cam memalukan & memperbodohkan dr sndr pulak. apa2 pun.. itu hak dia kan… as long CS enjoy dgn cara dia.. 🙂

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge