Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Online Contest ~ Senyuman Ceria Si Comel


:: STICKY MODE ::

:: Entri terkini..sila scroll ke bawah ::

td ibu duk terjah blog blogger2…n terjumpa la plak contest ni..terberkenan la plak nak join..tp x sure la layak ke x..sbb ibu nak upload gmbr mifzal ms umur 3 bulan yg tengah tersengih tu..hopefully gmbr ni layak la ya…

Online Contest ~ Senyuman Ceria Si Comel

:: Contest ni dianjurkan oleh SMILEYKIDZ ::


Cara2 penyertaan?

Jadi Follower SMILEYKIDZ dan Add SMILEYKIDZ di dalam bloglist anda
:: Done ::

Letak banner contest ini di sidebar blog anda dengan link ke entri ini
:: Done ::

Buat entri mengenai Online Contest ~ Senyuman Ceria Si Comel ini di dalam blog anda
:: Done ::

Kemudian, upload gambar si comel di dalam entry tersebut dengan senyuman yang paling ceria/happy/sweet. TETAPI hanya SATU (1) gambar terbaik akan di nilai.
Jangan lupa nyatakan nama si comel dan umurnya.
:: Done ::

:: Nama Anak –> MIFZAL ARSYAD BIN MAZURA AZARIN ::
:: Umur Ketika Gambar Diambil –> 3 Bulan ::
:: Umur Sekarang –> 1 Tahun 8 Bulan ::

Dalam entri tersebut pastikan anda mention dan link ke SMILEYKIDZ .
AMARAN: no link back will be disqualified
:: Done ::

Bila anda dah puas hati dengan entry tu, TINGGALKAN komen dan LINK entry tersebut di dalam ruang komen entry online contest ini.
:: Done ::

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


7 Responses

  1. kakngah berkata:

    mak ai.. tembamnyer mifzal..
    tak nampak leher
    hihihi!!
    meh makngah geget sikit!

  2. Ibu Mifzal Arsyad berkata:

    ~nannoor –> terima kasih..

  3. ~nannoor berkata:

    Salam ziarah dari SMILEYKIDZ.

    Terima kasih kerana menyertai ONLINE CONTEST~SENYUMAN CERIA SI COMEL.

    Entry anda telah di review.

    Good Luck!! 🙂

    ~nannoor
    SMILEYKIDZ Photography

  4. Ibu Mifzal Arsyad berkata:

    bed –> macih

    suhida –> tq..jom ar join..

    ryn –> maceh..

  5. Ryn berkata:

    gudluck utk mifzal jugak…ngeee~~

  6. suhida berkata:

    gudluck ainey.aku pun mahu join.tp mcm malas je…kekeke..

  7. Bed berkata:

    heee cute nye senyuman mifzal….gud luck ye…

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge