Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Contest Unik & Anggun Bersama D’Nur Boutique


Assalamualaikum WBT..semua..

ok..ni entri tuk contest lg..ibu dpt jemputan dr kawan blogger ibu Nur @ D’Nur Boutique ..utk masuk contestnya..ok..ibu nga besar hatinya nak join contest ni..sempat lg ni..sbb duedatenya esok..hee..

ok la..meh kita tgk apa syarat2 penyertaannya..

1) Terbuka kepada kesemua pengunjung secara langsung & tak langsung, mengikuti, terjumpa atau terbaca blog saya ini ………… ( Pelanggan D’Nur Boutique satu bonus )
:: Noted::

2) pastu link kan blog D’Nur Boutique kt bloglist korang…
:: Done ::

3) mesti join followers D’Nur Boutique
:: Done ::

4) Copy logo contest & letakkan kat sidebar blog korang bersama link D’Nur Boutique…

:: Done ::

5) buat entry khas kt blog korang dengan tajuk

“Contest Unik & Anggun Bersama D’Nur Boutique”….
(tajuk nie jer yg diterima k)

:: Done::

6) letakkan gambo yang nak dipertandingkan.

:: Done ::

:: ahakss…lantak la kalau deme kata kome x anggun pun..ekeke..gambar yg penuh tu masa kome mengandungkan mifzal 7 bulan..keunikkan & keanggunan seorang ibu mengandung sapa leh nafikan..kan..kan.. (walhal..nampak pucat giler..)..ahaks.. ::

7) lastly, tinggalkan komen anda semua di entry nie amd emailkan nama penuh, alamat, no tpn, email & link korang utk saya view entry yg korang buat tue….senang jer kan..
:: Done::

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


3 Responses

  1. kakngah berkata:

    menang tak????

  2. Ibu Mifzal Arsyad berkata:

    bed–>haha..mmg aku kecik sket ms tuh..pas banak berat aku x turun malah makin naik mencanak2..haha..adeh..x tau la leh kurus lg ke x..

  3. mamashasha berkata:

    gud luck ainey..nape aku tgk time ko pregnant ko kecik sikit…..?

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge