Ada Lagi Missed Calls?


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

Br je pg smlm ibu post pasal ada budak nakal ( x sure budak ke org tua ) yg duk main2 missed calls, sekali malam td pun ada lg..tp kali ni dr no yg lain plak…ibu perasan..no yg ini pernah main2 missed calls ms ibu kat IPB, time ibu nak exam Mei lepas..waktu malam gak..

Geramnya, bila kita angkat letak..bila call x jawab..bila mesej x balas…apa yg dia nak sebenarnya..ibu x rasa yg ibu kenal derang ni..mungkin derang ni pick randomly # phone ibu ni kot..geram betul..kalu tau sapa..rasa nak piat2 telinga tu..x matang langsung..gatal…gelenya ( ha…kan dh terkeluar dialek ibunda dah..hehe )

Nasib malam td, ibu silentkan phone after dah tau # phone ni just called utk main2..kalu x mengganggu tido je..benci la..manusia2 yg x cukup akal ni..

Even kalu ibu kenal orgnya pun lantak la..biar dia tau yg ibu x suka main2 mcm tu..bukan zaman ibu dh nak main2..tlg hormat sket privacy org..huhu..

So skali lg ibu akan tempek nombor hp budak x matang ni..suka sgt main2 missed calls..sapa2 reader blog yg nak kenal nga dia..leh la main2 missed calls gak ngan dia..mungkin dia pun suka org missed calls dia kot…haishhhhhh!!!

missed call

missed call 2

Posted with WordPress for BlackBerry

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


1 Response

  1. eily berkata:

    aikkk ada lagi upenya….
    kita plak bu, no telepon ni asyik ada jer yg salah no,
    kekadang tu cina ler, india ler, indon ler..
    selallu salah no..hadoii
    Jom baca entri di blog eily : TOP COMMENTATOR GIVEAWAY : DI HUJUNG GARISANMy Profile

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge