Menangis Dalam Tidur


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

hmm….menangis dalam tido…ya ibu menangis dalam tido…skang pun masih lg terasa esakkannya..sebenarnya ibu dah lama dah x mimpi menangis…last2 dulu..ibu ingat masa ibu di UIA, Gombak…masa tu selalu menangis dlm tido..mimpi yg bukan2 n then menangis…teresak sampai terjaga….air mata pun ada mengalir..huhu..masa tu ibu selalu berfikiran..kalau dalam satu semester tu ibu ada mimpi menangis…selalunya ibu akan fail subjects dlm semester tuh..huhu….kebetulannya mmg betul..ibu pun x tau cemana ibu leh percaya benda2 gitu….selalunya instint la..bila perasaan dah mcm tuh..mula la malas nak study kan..pas tu fail..mula la katakan related nga mimpi menangis tu kan..haha..teruk betul ibu masa dulu2…ya la otak kanak2..haha

dan semalam ibu bermimpi lagi sampai menangis…ibu rs mungkin sbb siang harinya ibu layan drama korea kat KBS WORLD kot..mmg sepanjang tgk citer tu ibu menangis..entah la rs sedih plak..citer korea tuh..sampai abah pun gelakkan ibu…oh ya..mmg masa tgk drama korea tuh….ibu nangis sampai sakit kepala..hehe..ibu mmg mcm ni..kalau layan citer..part sedih je sure nangis..citer korea ke, jepun ke, hindi ke, melayu ke mat saleh ke..kalau tang part yg sedih tu mmg lencun la tuala..buat lap air mata..

so ibu rasa mungkin kesedihann ibu tgk citer korea tuh sampai terbawa dlm tido..apa la mimpi yg buat ibu menangis tu ya..kalau ingatkan balik rs ngeri jgk..pas tu bila pikir ia hanya mimpi..rasa nak tergelak..n taubat la..mmg x mau mimpi ni jd realiti pun..huhu

huhu..jgn la mimpi itu jd kenyataan…waaaa…sgt takut….!!! nak ingat balik pun takut dah!!!!

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


1 Response

  1. AiZ berkata:

    moga tak jadi realiti.. ^__^ btw.. ini mesti tertidur waktu kupas bawang ni.. ^__^

    Aiz latest entry
    Bahaya di tempat yang ade WiFi
    jana wang yang terbaru blogger
    Kehebatan iklan pada minda kita
    Facebook vs blogger

    ingin buat link seperti ini juga? Klik disini

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge