Mifzal Dalam Kereta


sebenarnya..x der apa nak diupdate…no story la..tp dek jeles tgk blog kengkwan yg selalu diupdate..so ibu pun nak update gak ler..ihik..meh..jom kita layan gambar mifzal lah..







ok…tu je la..hehe..


Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


6 Responses

  1. Ibu Mifzal Arsyad berkata:

    to na : hehe..kena marah..sbb dia nak pegang mesin rumput yg kami letak kat belakang..nak anta service

    to bed : ihik..geram ya bed..mifzal solo lg tuh..nak wat menantu ke..hehe

    to kasih : hehe..tu la..sempat senyum lg..

    to reena : ha ah..auntie..ibu marah la..huhu..

    to alya : hmm..mana ada behave..kalau pepagi hantar umah pengasuh..x pakai pun tali pinggang tuh..sbb pakaikan pun dia bukak..pastu asyik nak berdiri je..cam gaya dah besar sgt la tu..hehe

  2. alyyani berkata:

    ainey, behave tak mifzal dalam ete? ke nak ke sana sini jugak? kalau nia tuh, mmg tak terkawal dah. huhu..

  3. Reena berkata:

    kenapa mifzal nangis nie..mama marah ke..atau boring gan mamasuruh bagi post jek..hehe…mata mifzal cantik….

  4. KasiH berkata:

    muka baru pas nangis eh…bergenang ayor mata..hehehehe…

  5. Bed berkata:

    alahai anak bujang ko ni ainey….geram betul aku tgk aksi die……

  6. ~chekuna~ berkata:

    wah… mifzal.. dah besar… asal sememeh je tu.. mesti nak apa2..ibu tak kasi ni..

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge