Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Meeting…Meeting!!!


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

huh….kul 10.00 pagi kang..ibu ada meeting…boring n x suka nak attend…huhu..dah la ibu yg kena catit minit..ibu gak urusetianya…laporan pun ibu kena wat n bentang kan jgk…huhu..boring kan…mcm tu la keje…tp bab laporan ibu rasa ok lagi tau…yg palilng ibu malas adalah bila nak buat minit meeting tu..dah la 3 hari je tempohnya..x terkejar ibu..unit lain pun banyak keje gak nak kena buat..unit ni dah sekian banyak dah keje…( w/pun sibuk tp still ada masa utk berblog kan..huwaaaa.. )

bestnya..kalau dapat goyang kaki duk releks…kat umah..huhu..ni sbb masih dlm mood bercuti la ni…badan ibu je kat sini…tp jiwa ibu masih di kampung…huhu…

k la..nak gi meeting ni..kang abih meeting sambung berblog lagi…hehe..

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


1 Response

  1. mamashasha berkata:

    meeting sokmo wei???tahan & layan aje lah…..

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge