Meeting…Meeting!!!

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

huh….kul 10.00 pagi kang..ibu ada meeting…boring n x suka nak attend…huhu..dah la ibu yg kena catit minit..ibu gak urusetianya…laporan pun ibu kena wat n bentang kan jgk…huhu..boring kan…mcm tu la keje…tp bab laporan ibu rasa ok lagi tau…yg palilng ibu malas adalah bila nak buat minit meeting tu..dah la 3 hari je tempohnya..x terkejar ibu..unit lain pun banyak keje gak nak kena buat..unit ni dah sekian banyak dah keje…( w/pun sibuk tp still ada masa utk berblog kan..huwaaaa.. )

bestnya..kalau dapat goyang kaki duk releks…kat umah..huhu..ni sbb masih dlm mood bercuti la ni…badan ibu je kat sini…tp jiwa ibu masih di kampung…huhu…

k la..nak gi meeting ni..kang abih meeting sambung berblog lagi…hehe..

 250 jumlah dibaca,  1 dibaca hari ini

Jom Kongsi!
About Ibu Mifzal 1507 Articles
Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*