Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Hadiah Dari Mama Shasha


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

pagi ni…ibu baru masuk pejabat lepas bercuti lama minggu lepas…biasa la bila dah cuti lama ni…mood masuk keje pun non ado la…hilang or mood tu pun masih lg bercuti kot….hehe..mmg rs sgt2 malas td nak ke opis…tp kena jgk pergi nga mood yg zero..sepanjang jalan drive nga muka masam je..cam kena paksa gi opis kan…..huhu

sampai opis..terus ke meja ibu…tgk2 ada bungkusan pos laju atas meja..tetiba je hati rs berbunga2 plak…muka yg masam terus tersengih2..hehe…yeaaa….dah sampai….hadiah giveaway dari bed a.k.a mamashasha…

sebelum bukak cam biasa la..amik gambar bungkusan nga hadiah dulu..ya la nak masuk dlm blog kan..hehe…excited sgt nih…

ini la hadiahnya

:: anak tudung + tudung hajaba – grand prize ::
:: abaikan muka ibu yg tembam tuh….ok gak eh pakai tudung ni..hehe ::

suka…suka….sgt2 suka… to Bed : thanks u very2 much sbb bagi hadiah yg sgt best ni….

wah…hari ni hati ibu sgt happy…

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


7 Responses

  1. mama zharfan berkata:

    bestnya..memang best sgt kan bila terima hadiah yg dimenangi..rasa berbaloi2 hehhe

  2. Ibu Mifzal Arsyad berkata:

    nigina – ha ah..mmg sgt cantik tudung tuh..

    cikgu isza – hehe…hope mcm tu la..

    gooseberries – hehe..mmg best

    bed – tq bed..hehe…mmg mood aku bertukar happy hari ni..tu la..aku pun blm pernah pakai lg ni..tudung cam ni…tp bila pakai..rs sesuai gak nga muka..hehe..leh la wat koleksi tudung cam ni plak..

    nome – hehe tu la..cantikkan tudungnya..

  3. nome berkata:

    cantek! mmg cantek! lagi2 kaler pepel kan..i loikeeee pepel….sesuai ngan ainey….cayaklah bed!

  4. mamashasha berkata:

    ainey…hehe sekurang2 nye mngembalikan mood kau ari ni…aku suka kau suka tudung tu….cantik je aku tgk ko pakai…mula2 mmg rasa tak selesa…kita rasa semcm kan bila first time pakai gini lama2 ok dah..pasal tu aku skrg asyik bershawl aje….hehe kene dark purple dgn kau ainey….

  5. gooseberries berkata:

    wee dpt tudung..besh2 =))

  6. cikgu isza berkata:

    seronoknya…
    mesti mood kerja kembali timbul.. 🙂

  7. nigina berkata:

    cantiknya tudung tu..

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge