KMA’s 3rd Giveaway


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera


hai…ibu baru je ni abih meeting..so mood dah kembali ceria..nasib baik kali ni ada budak praktikal tolong catit minit…leh la ibu bentangkan laporan nga x kelam kabut..hehe..

so dek kerana ibu rs cam best je ari ni…ibu nak tunaikan janji ibu hari tu

ibu as owner blog Keluarga Mifzal Arsyad sangat2 berbesar untuk menganjurkan lagi giveaway iaitu :-

KMA’s 3rd Giveaway

– giveaway kali ini, ibu mencari pemenang bertuah yang berjaya menjadi visitor KMA’s Blog yang ke

28208

cara-caranya :-

1) perlu menjadi pelawat tegar KMA’s Blog (means kena selalu jenguk2 la blog picisan ibu ni..)
2) capture n print screen kan gambar visitor counter KMA’s blog a.k.a Pelawat Saya.

3) emailkan gambar kepada ibu_mifzal@ymail.com bersama details pemenang untuk proses penghantaran hadiah.

Nota Ringkas :-

1) hanya visitor counter yg dibulatkan merah itu sahaja yang dikira. visitor counter yang berwarna biru x dikira ya..
2) visit yang dikira adalah berdasarkan unique visit bukannya pageviews.
3) giveaway akan tamat bila angka visitor counter melepasi no. 28208

Hadiah :-

1) Wang Tunai – RM 50.00
2) Hadiah “Misteri” (akan dimaklumkan kemudian…[belum beli lagi..hehe])

so..tunggu apa lg…rajin2 la singgah sini ya…good luck..

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


9 Responses

  1. mama zharfan berkata:

    best gak kalau dpt menang RM50 tu 🙂 me selalu gak singgah, sbb me memang follow blog ni 🙂 bila ada update, me mesti terjah punya 🙂

  2. DaHLia berkata:

    wahhh jauhhhnya lagi..xper, akan cuba jugak..
    kalo rezeki xke mana kan 🙂
    hadiah pun besar tuuuu..

  3. Anje a.k.a Mama_Balqis berkata:

    wah nak join la…syarat yang mudah tu

  4. Ibu Mifzal Arsyad berkata:

    syuhada — rajin2 la singgah

    inz — hehe…refresh la banyak kali pun..tpp setiap kali visit dikira 1 je hehe..

    gyena — jom join

    suhida — rajin2 terjah ya su

    bed — ha ah..dah 3 kali..x de la rajin mana bed..hehe..ada rezeki sket ni…leh la kongsi..

  5. mamashasha berkata:

    RAJIN kau ainey….udah 3 kali buat giveaway…

  6. suhida berkata:

    rajin ainey buat giveaway..kena rajin terjah ni..hihihi..

  7. Gyena Chobitz Armani berkata:

    wah..bestnya…1st time singgah cini ada contest..nk turut joinlah..

  8. I n n z berkata:

    neyh yg rase nk refresh byk2 kali neyh . hehe xD

  9. SyUhAdA berkata:

    wah…
    mcm bes je..
    klau mcm nie kna la slalu singgah blog nie..

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge