Mandi Manda Di Hot Spring


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

kejadian pd sabtu minggu lepas..x rancang pun nak pergi sini sebnrnya…abah ajak ibu gi jenjalan..tp ms tu dah tengahari..so kami decide je gi mandi kat Hot Spring Sg. Klah..x jauh pun dlm 15km je dr umah ibu..tp peluang nak gi situ jarang ada w/pun dekat…

memula ingat mifzal seronok la…sbb boleh main air..sekali sampai sana..x mau berendam pun..main kat gigi air je..hehe..lelama pas2 pujuk..br la..mau..

ok la..layan je la gmbr2 ni..




Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


5 Responses

  1. mumyShaneQeisha berkata:

    bestnya dapat mandi manda.comel mifzalwith swimming suit tu

  2. SyUhAdA berkata:

    besnye..dah lame x g mndi hotspring..

  3. nome berkata:

    syoknye gi mandi manda…

  4. fazilzura berkata:

    wah wah , syok nye mandi mande..
    lama x terjah mandi mando .. sian akil ..

  5. Suhana Shahril berkata:

    Alahai mifzalxmo mandi plak yer
    Sayang ler sbb dah siap berbaju mandi segala tuh..

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge