Mandi Manda Di Hot Spring

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

kejadian pd sabtu minggu lepas..x rancang pun nak pergi sini sebnrnya…abah ajak ibu gi jenjalan..tp ms tu dah tengahari..so kami decide je gi mandi kat Hot Spring Sg. Klah..x jauh pun dlm 15km je dr umah ibu..tp peluang nak gi situ jarang ada w/pun dekat…

memula ingat mifzal seronok la…sbb boleh main air..sekali sampai sana..x mau berendam pun..main kat gigi air je..hehe..lelama pas2 pujuk..br la..mau..

ok la..layan je la gmbr2 ni..




Jom Kongsi!

About Ibu Mifzal 1569 Articles
Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.

Related Posts :



5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


CommentLuv badge