Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Mama_Aqish Giveaway


wah..ibu nak join gak..bila baca syarat2..mifzal leh join ni..


1. ADD URL Link Mama di blog list @ blog roll anda & Anda diwajibkan menjadi Follower http://damiaqish.blogspot.com/ & link semula url mama pasal contest ni & tepek as a banner di blog masing2….

:: ok..done ::

2. Contest ni terbuka untuk semua Baby Boy &Girls yang berumur dari 1 bulan sehingga ke 1-2 tahun.

:: DOB Mifzal Arsyad – 28 Feb 2008 – ok..cukup syarat ::

3. Hanya seorang pemenang saja yang akan dipilih, tetapi sekiranya penyertaan amat menggalakkan hadiah mungkin akan ditambah

:: hopefully..luck to Mifzal ::

4. Sila upload sekeping gambar saje k….& sertakan sekali dengan nama & tarikh lahir anak anda

:: Nama Penuh : MIFZAL ARSYAD BIN MAZURA AZARIN ::
:: Tarikh Lahir : 28 FEBRUARI 2008 ::

5. Sila pastikan entry mengenai contest ini dijadikan sebagai STICKY MODE di blog anda & sape yang paling banyak wat komen kat Blog mama ni (tak kira entry mana pun)akan mempunyai peluang cerah untuk menang (kira advantage la)…..

:: ok..done ::

6. Bila dah siap, tinggalkan URL link mengenai contest ni beserta nama anda & anak anda di entri ini…..

:: ok..done ::

7. Kenapa anak anda harus mendapat award MY CUTE LIL PRINCE @ PRINCESS??
:: kerana tiada yang terbaik & secomel anak ibu ini di hati ibu..setiap anak akan jd yang terbaik di hati ibunya ::

8. Ape yang anda tahu pasal blog Mama_Aqish? (soalan ini direka bagi menguji peserta sejauh mana dia tau pasal blog mama_aqish ni)

:: honestly speaking..br tau blog mama aqish ni dr my blogger friends..bila dah terjah tu..mmg menarik..banyak info ttg tempat yg ada buat sales barangan baby terutamanya…thanks sebab sudi berkongsi info2 tu semua ::

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


9 Responses

  1. Ibu Mifzal Arsyad berkata:

    to jue : jom join..

    to alyani : maceh auntie alya…kalau mifzal menang..mifzal banjer nia ya..ihik..

    to bed : ihik..letih aku godek2 layout br ni..still x puas ati ni..

    to nur : dia br buka utk boys sekali..tgk post sticky mode blog mama aqish

  2. nurshah80 berkata:

    ooooo ibu mifzal …. salam.
    nape nur cube buka dia tulis tuk bb girl je?
    ke nur salah baca ni…. aduhhh.

    apapun semoga berjaya…

  3. Bed berkata:

    ehemmmmm tuko wallpaper nampak rumah ko ainey…baguih2…ko pun joint ye?
    well gud luck to mifzal….

  4. alyyani berkata:

    gud luck mifzal. muka da comel tuh, insyaAllah ade rezeki, bole menang. 🙂

  5. Jue a.k.a Ibu Iman Zafran berkata:

    nak joint juga laaaa…

  6. Ibu Mifzal Arsyad berkata:

    ihik..gud luck utk akil gak..jom join..suka-suka je..

  7. fazilzura berkata:

    good luck tau ..

    heheheh meh join reramai

  8. Ibu Mifzal Arsyad berkata:

    maceh auntie tinie…amiin..hopefully leh mifzal leh menang..

  9. Tinie a.k.a Ibu Fatin berkata:

    godd luck untuk mifzal ..
    mifzal memang comel..ada harapan boleh menang..yeah!!

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge