Mama_Aqish Giveaway

wah..ibu nak join gak..bila baca syarat2..mifzal leh join ni..


1. ADD URL Link Mama di blog list @ blog roll anda & Anda diwajibkan menjadi Follower http://damiaqish.blogspot.com/ & link semula url mama pasal contest ni & tepek as a banner di blog masing2….

:: ok..done ::

2. Contest ni terbuka untuk semua Baby Boy &Girls yang berumur dari 1 bulan sehingga ke 1-2 tahun.

:: DOB Mifzal Arsyad – 28 Feb 2008 – ok..cukup syarat ::

3. Hanya seorang pemenang saja yang akan dipilih, tetapi sekiranya penyertaan amat menggalakkan hadiah mungkin akan ditambah

:: hopefully..luck to Mifzal ::

4. Sila upload sekeping gambar saje k….& sertakan sekali dengan nama & tarikh lahir anak anda

:: Nama Penuh : MIFZAL ARSYAD BIN MAZURA AZARIN ::
:: Tarikh Lahir : 28 FEBRUARI 2008 ::

5. Sila pastikan entry mengenai contest ini dijadikan sebagai STICKY MODE di blog anda & sape yang paling banyak wat komen kat Blog mama ni (tak kira entry mana pun)akan mempunyai peluang cerah untuk menang (kira advantage la)…..

:: ok..done ::

6. Bila dah siap, tinggalkan URL link mengenai contest ni beserta nama anda & anak anda di entri ini…..

:: ok..done ::

7. Kenapa anak anda harus mendapat award MY CUTE LIL PRINCE @ PRINCESS??
:: kerana tiada yang terbaik & secomel anak ibu ini di hati ibu..setiap anak akan jd yang terbaik di hati ibunya ::

8. Ape yang anda tahu pasal blog Mama_Aqish? (soalan ini direka bagi menguji peserta sejauh mana dia tau pasal blog mama_aqish ni)

:: honestly speaking..br tau blog mama aqish ni dr my blogger friends..bila dah terjah tu..mmg menarik..banyak info ttg tempat yg ada buat sales barangan baby terutamanya…thanks sebab sudi berkongsi info2 tu semua ::

Jom Kongsi!
About Ibu Mifzal 1497 Articles
Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.

9 Comments

  1. to jue : jom join..

    to alyani : maceh auntie alya…kalau mifzal menang..mifzal banjer nia ya..ihik..

    to bed : ihik..letih aku godek2 layout br ni..still x puas ati ni..

    to nur : dia br buka utk boys sekali..tgk post sticky mode blog mama aqish

  2. ooooo ibu mifzal …. salam.
    nape nur cube buka dia tulis tuk bb girl je?
    ke nur salah baca ni…. aduhhh.

    apapun semoga berjaya…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*