Kuciwa!!!


huhu..br je kontraktor telekom tepon td…dia ckp cable tepon yang kena curi tu panjang n amik masa nak ganti balik..kena korek tanah bagai..uhuk…bila tanya bila buleh siap?..org tu x leh jawab..sbb dia ckp bukan bidang dia..dia cuma kontraktor yg pasang je..uhuk..

aduhai..lambat la leh tenet kat umah..lagi satu..kalau amik masa berbulan2..cemana nga bil..sure kena bayar gak kan..kira cam bayar buta cam tu la kan…x guna tp kena bayar gak..uhuk..

aduss..frust betul la..

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


7 Responses

  1. Mysunshine Gift Shop berkata:

    come join mysunshine diaper cake giveaway @ http://www.mysunshine2u.blogspot.com ^_^

  2. Ibu Mifzal Arsyad berkata:

    hehe..aku paham kir..ok..ok..tqvm..

  3. KiRaNa @ uMMiKMaL&iRFaN berkata:

    ainey…mcm ni..dulu masa aku pindah kan..mase transfer kan talian tepon ngan tenet ni..sebulan lebih baru ade connection…pastu bil tetap sampai mcm biase…charge tuk talian tepon ngan streamyx…
    tapi ko jgn bayo…lps dah pasang nanti..baru wat report tuk debitkan balik account ko tuh…sbb ni org TM la yg suh..jadi dorang kan debitkan sccount kotuh untuk bape bulan yg xde connection tuh…
    kira x kena bayar la nanti even bil sampai…hurm..paham x?
    hahaha…aku baca balik pun mcm aku yg x paham…
    tapi lebih kurang mcm tu lah
    pendek kata…bil sampai..xde connection lebih dr sebulan..leh debitkan acc…

  4. strawberi @ mamadira berkata:

    sabo..sabo..

  5. fazilzura berkata:

    lor yeker…

    xpe la. terpaksa ler gune HP kalau windu tenet ni

  6. Bed berkata:

    hampeh tul yg curi tu kan….

  7. Reena berkata:

    ya la akak…walaupun tak ada talian..tapi dia charge gak tau…

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge