Hari Kedua


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

mata masih mengantuk…semalam kelas berakhir kul 11.00 mlm…dan hari ini kelas start kul 8.00 pg sehingga la 6.30 ptg…smlmm 2 subjek..hr ni 3 subjek direct…hope fully kelas petang abih awal..sbb ibu nak terus balik ke perak ni..hope sempat naik komuter…

penat? mmg penant…tp tetap kena ibu tempuhi jika ingin berjaya..kelas pertama dah start bagi assignment..huhu…hope dpt siapkan ontime…semangat ni masih berkobar2 dan harap x akan surut la..w/pun byk masa dan tenaga yg perlu ibu korban..blm kira mifzal n abahnya yg ibu terpaksa berjauhan sebulan sekali ni..

rindu dgn keluarga..tp x per semua tu x lama….4 tahun setengah je lg…ibu target nak abihkan degree ni dlm masa sekurang2nya 4 thn setengah…sbb kalau ikut cadangan akedemik UUM boleh abih dlm ms 5 thn…tp x lrt kan lama..hope semuanya berjalan lancar n ibu dpt score dlm semua subjek..itu harapan ibu..tp kalau x disertakan dgn usaha nnt tinggal harapan je lah kan..insya Allh..ibu BOLEH!!!

ok la..nk siap pi kelas ni..hehe

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge