Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!


Monthly Archive: Januari 2011

0

Hari Kedua

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera mata masih mengantuk…semalam kelas berakhir kul 11.00 mlm…dan hari ini kelas start kul 8.00 pg sehingga la 6.30 ptg…smlmm 2 subjek..hr ni 3 subjek direct…hope fully kelas petang abih awal..sbb ibu nak terus balik ke perak ni..hope sempat naik komuter… penat? mmg penant…tp tetap kena ibu tempuhi jika ingin berjaya..kelas...

4

Bermulanya Kehidupan Sebagai Pelajar

  Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera hari ni hari ahad….ibu di IPB, Cheras untuk mengikut kelas bagi pertemuan pertama semester jan 2011/2012 ini…kelas ibu start kul 2.30 ptg nnt..so sempat la ibu nak update sket blog ibu yg dah 2-3 hari x de entry baru.. ¬†mmg x sempat sebenarnya..hari rabu lepas, ibu ke KL untuk...

0

BODOH & KEJAMNYA PEREMPUAN INI!!!

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera baca berita online di http://www.hmetro.com.my, membuatkan hati ibu sgt tersentap….kenapa la ada manusia yang bergelar seorang ibu, langsung tidak mempunyai perasaan keibuan kepada bayi yang dikandung dan dilahirkan olehnya? ya…perempuan ini mmg tidak berhati perut, bodoh dan kejam..kisahnya… Tikam bayi baru lahir TAHAN…suspek (kanan) dibawa anggota polis ke HTAR. Gambar...

0

GOSIP ARTIS : Jejai & Fasha Sandha Berpisah?

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Ibu Mifzal Arsyad : Eh…terkujat plak ibu baca berita ttg hubungan Jejai & Fasha Sandha dah putus…bukan ke baru je Fasha Sandha declare kat TV kata depa sedang bercinta? tp skang tup..tup dah putus…ya la..dah nama x de jodoh ya dak.. ok..jom kita baca kisah derang ya.. KINI HANYA KENANGAN…Fasha...

0

Ahaks!! Blogger Jutawan? Berangan Jer Lah!!

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera hehe..nak jd jutawan dgn berblogging? ibu? ihik..dlm angan2 buleh lah!.. sehari nak dpt RM0.25 pun susah..ni kan pula nak dapat income berjuta2… topik ni timbul dlm pala ibu sbb rata2 blogger byk post entry pasal blogger jutawan..rentetan dr Red Mummy masuk paper…oh..Red Mummy n otai2 blogger mmg x dinafikan, mereka...

1

Kecil Hati Di Pagi Isnin..

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera kenapa ya..manusia ni (sesetengah la) hanya pandai mengomen dan mencerca sahaja? pagi2 lagi..ibu dah kena kutuk…ibu sedar diri ibu ni gemuk..x yah la sesiapa bagitau…salah ke jadi gemuk? ibu makan pakai duit derang ke? malah derang yg pinjam duit ibu lagi ada..sangat geram… yang mengutuk satu hal..tetapi ada pulak yang...

1

Buffered Earning Nuffnang Yang Ke – 1 @ 2011

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera hoho..org lain dah berlambak dah dapat BE utk permulaan tahun 2011 ni…tp ibu dah nk dekat hujung bulan baru dpt seketul..alhamdulillah.. x tau la rezeki nuffnang tahun ni selebat (pada ibu la) tahun lepas..hope rezeki masih murah la lepas2 ni.. BE pertama tahun ini datang dr DiGi Happy LR ps...

0

Semangat Berkobar-kobar!!

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera ya..semangat mmg tengah berkobar2 ni..cuma x tau bertahan lama mana je..tp harap sangat dapat bertahan hingga akhirnya..ibu mmg sgt2 bersemangat nak futher study ni.. haha..jgn boring ya…kisah ini lagi preparation utk hari registeration pun dah byk yg settled..cuma skang lum sahkan salinan sijil2 n surat kebenaran dr majikan blm dpt...

0

Wishlist 2010 Yang Baru Tercapai

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera hehe..sblm ni…ibu ada buat entry wishlist 2010 (Ibu’s 2010 Wishlist) antara wishlist 2010 ibu..n statusnya nak beli rumah – dalam proses pembelian nak beli kereta – Dah beli BKX nak tukar hp baru – dah beli (Samsung Wave) – sendiri sponsor nak tukar baru mesin basuh n peti sejuk –...

3

Salji Dah Turun!!

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera huhu..salji apa la yg dah turun kat sini…x yah cerita panjang la..korang tgk la gambar ni.. salji yg x sejuk upernya dah turun..huhu kalau korang jd ibu…korang nak marah ke korang nak gelak? haha…ibu gelak besar…x jadi nak marah sbb tgk mukamifzal putih nga bedak… comel..hehe