Bermulanya Kehidupan Sebagai Pelajar


 

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

hari ni hari ahad….ibu di IPB, Cheras untuk mengikut kelas bagi pertemuan pertama semester jan 2011/2012 ini…kelas ibu start kul 2.30 ptg nnt..so sempat la ibu nak update sket blog ibu yg dah 2-3 hari x de entry baru..

uum

 mmg x sempat sebenarnya..hari rabu lepas, ibu ke KL untuk uruskan pendaftaran sebagai student baru UUM – PLK ..sebab dah lama x turun kl..so ibu paksa abah temankan ibu…pergi pun x berani drive…kami naik train dr Tanjong Malim…bermalam semalam di KL dan usai pendaftaran hari khamis, ibu n abah balik semula ke Perak.

dan hari ini…ibu berseorangan ke IPB ni…tempat di mana kelas ibu diadakan..pagi lg ibu bertolak dr Tanjong Malim naik komuter..lama dah x naik..rs janggal n agak merimaskan sbb terpaksa bersesak dgn penumpang lain yg sgt ramai…penat jgk rsnya..sbb membawa beg2 yg agak berat..nak drive ke KL…ibu belum bersedia lg…takut..hehe

 ini..baru permulaan…byk semester lg harus ibu tempuh utk dptkan apa yg diidamkan..semoga ibu tabah menghadapi cabaran2 ini..

 ok la..itu dulu..ibu nak rehat jab…sblm ke kelas petang ni…see u lg in blog..

 

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


4 Responses

  1. MAMANAIM berkata:

    eh..sama la…, hihihi..apply utk intake bulan january ni.di kampus kl..,dekat sikit..semlam saya pg HR..Jumpa PA bos..katanya saya tak perlu attachkan surat kebenaran/kelulusan majikan.ada sorang member yg ambil PLK UUM ckp..kene surat dari bos..ish, mana satu yg betul nie..

    • Hehe..sama lah pusat KL..kelas kat IPB nanti…mamanaim tinggal kt mana?..pasal surat kelulusan majikan tu..masa apply x perlu bagi..tp bila dh dpt tawaran..masa pendaftaran nnt mmg kena bagi surat kelulusan dr bos tu..

  2. MAMANAIM berkata:

    ibu, ambil course apa di uum?..saya baru je apply utk PLK di uum…Apply bach. of pblic management.., tp x sure lepas ke tidak sebb masih dalam proses…

    • sama lah..sy pun amik public management..amik kat pusat mana? sy KL..insya Allah..dapat…UUM x strick sgt kemasukkan dia…utk kemasukan januari ke? if nak nota or modul leh email (ibu_mifzal@ymail.com) sy..boleh buat bersediaan awal utk kelas.

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge