Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Hadiah Dari Giveaway Blog Budak Felda


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

Mungkin ada yang belum mengetahui, ibu ada menyertai giveaway anjuran BudakFelda.Com baru-baru ini. Dan, keputusan giveaway tu pun dah diketahui..Alhamdulillah, ibu dapat hadiah kedua. Jarang sangat sebenarnya ibu menang giveaway mahupun contest yang ibu join. Sebab itu mula-mula ibu langsung tidak menaruh sebarang harapan untuk mendapat hadiah. Join pun semata-mata suka-suka dan bantu kawan blogger promosikan giveaway ini. Walaupun bagaimanpun, sudah tertulis, ini rezeki untuk ibu. Syukur.

Ibu mendapat hadiah wang tunai sebanyak RM50.00 berserta tajaan domain + hosting daripada fivio.com dan antivirus kapersky

hadiah giveaway budakfelda.com

Ibu masih lagi belum sempat redeem hadiah domain + hosting tu. Tengah fikir idea nak bubuh domain apa. Rasa nak hadiahkan kepada Abah Mifzal, tapi Abah Mifzal ni bukanlah seorang blogger. Tak pelah..nanti-nanti fikir bila masa terluang nanti. Lagipun menurut BudakFelda.Com, hadiah hosting ni tak ada tarikh luput…hehe..bukan apa kebelakangan ni ibu agak bizi. Tak sempat nak uruskan..hehe 😀

hosting fivio.com

Best betul dapat menang pakej Odin dari Fivio.com ni sebab domain + hosting IbuMifzal.Com yang ibu gunakan sekarang ni pun tak sehebat pakej ni. Eh!! tiba-tiba terpikir lak macam nak transfer domain IbuMifzal.Com ni guna fivio.com. Senang ke nak transfer? Sebab kat status domain IbuMifzal.Com tulis domain prohibited transfer…huhu

ps : gembira dapat menang giveaway. Masih terfikir-fikir nak buat giveaway untuk kawan-kawan blogger tapi masih belum punya masa. Mungkin lepas final exam bulan 11 nanti. Insya Allah. 

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


6 Responses

  1. Puan Bardboo berkata:

    tahniah kak…best nya hadiah yang akak dapat tu…
    Jom baca entri di blog Puan Bardboo : Tiga Tahun Dari SekarangMy Profile

  2. sara berkata:

    tahniah ibu 🙂
    Jom baca entri di blog sara : Sinopsis Dan Video Adam & Hawa Episode 25My Profile

  3. Hafizul berkata:

    wahhh seronok betul kan…rezeki ibu dah tu..hehehe..tahniah ibu
    Jom baca entri di blog Hafizul : Apa Dah Jadi KFC Jerteh Ni?My Profile

  4. ajumohit berkata:

    Tahniah ibu, bestnya hadiah yang ibu terima ni, rezeki mifzal ni;). Nak tanya, normal ke kalau satu hari beratus komen spam masuk ke blog kita ibu? Aju delete je semua tu, dulu sehari dalam 10-20 komen, tapi sejak 2 hari ni beratus komen spam masuk, ada plugin untuk tapis semua tu ke ibu?
    Jom baca entri di blog ajumohit : Bantulah Baby Ahmad Adam SyukriMy Profile

    • terima kasih aju. itu la rezeki tak dijangka kan.

      pasal spam tu. normal sy rasa if x de guna plugin anti-spam. skang ni aju just guna akismet je ke? try guna Growmap Anti Spambot Plugin. masa komen nnt visitor perlu tick column utk bezakan bots dengan human. komen spam ni mostly dibuat oleh bots..so bila kena tick box tu..kurang la sket spam komen…tp x de la menjamin x de langsung.

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge