1st Giveaways BudakFelda.Com : Blogger Baru Yang Hebat


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

Kebelakangan ni ibu memang agak kurang join contest @ giveaway yang dianjurkan oleh bloggers. Tapi contest 1st Giveaways BudakFelda.Com ini menarik minat ibu di samping kekaguman ibu pada blogger baru ini yang sangat-sangat komited utk jadi blogger yang berjaya. Insya Allah, berkat kesungguhan bro budakfelda.com, impiannya akan tercapai. Blog yang baru berusia lebih kurang 2 bulan lebih ini telah pun mendapat pagerank 2/10..hebatkan !!. Tak macam blog ibu, dah 4 tahun berblog masih pagerank 0/10…hehe

okay berbalik pada giveaway yang dianjurkan oleh bro budakfelda.com, jika ada kengkawan yang turut berminat untuk join, boleh lah sama-sama memeriahkan giveaway ini. hadiahnya sangat-sangat menarik. yang paling ibu berkenan hadiah brooches dari sabah tu..hehe..hope ada luck..hehe

bannerGABFgif

untuk lihat syarat-syarat penyertaan boleh lah ke blog Budakfelda.com. Penyertaan giveaway ni akan tamat pada 23 September 2012, x sampai sebulan lagi..so kena cepat tau..hehe.

“Mari memeriahkan 1ST Giveaways BudakFelda.Com yang ditaja oleh cahayacinta.com, pondokkecil.com, awanpagi.com, ecadwinkyasha.com, elqashrinqaisara.blogspot.com, daddydee.net serta Fivio.com selaku penaja utama.”

ps : ibu pun dah lama x buat giveaway ni..boleh difikirkan nanti..



Jom Kongsi!

Related Posts:

843 Dibaca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge


37 Comments

  1. Pingback: Apa Yang Diperlukan Dari Eizil Network? | Ibu Mifzal Arsyad™

  2. Pingback: Hadiah Dari Giveaway Blog Budak Felda

  3. Pingback: 1ST Giveaways BudakFelda.Com - HEBAT – CONTEST | Mykeledek

  4. Pingback: Senarai Peserta 1st Giveaways BudakFelda.Com