1st Giveaways BudakFelda.Com : Blogger Baru Yang Hebat


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

Kebelakangan ni ibu memang agak kurang join contest @ giveaway yang dianjurkan oleh bloggers. Tapi contest 1st Giveaways BudakFelda.Com ini menarik minat ibu di samping kekaguman ibu pada blogger baru ini yang sangat-sangat komited utk jadi blogger yang berjaya. Insya Allah, berkat kesungguhan bro budakfelda.com, impiannya akan tercapai. Blog yang baru berusia lebih kurang 2 bulan lebih ini telah pun mendapat pagerank 2/10..hebatkan !!. Tak macam blog ibu, dah 4 tahun berblog masih pagerank 0/10…hehe

okay berbalik pada giveaway yang dianjurkan oleh bro budakfelda.com, jika ada kengkawan yang turut berminat untuk join, boleh lah sama-sama memeriahkan giveaway ini. hadiahnya sangat-sangat menarik. yang paling ibu berkenan hadiah brooches dari sabah tu..hehe..hope ada luck..hehe

bannerGABFgif

untuk lihat syarat-syarat penyertaan boleh lah ke blog Budakfelda.com. Penyertaan giveaway ni akan tamat pada 23 September 2012, x sampai sebulan lagi..so kena cepat tau..hehe.

“Mari memeriahkan 1ST Giveaways BudakFelda.Com yang ditaja oleh cahayacinta.com, pondokkecil.com, awanpagi.com, ecadwinkyasha.com, elqashrinqaisara.blogspot.com, daddydee.net serta Fivio.com selaku penaja utama.”

ps : ibu pun dah lama x buat giveaway ni..boleh difikirkan nanti..

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


33 Responses

  1. mama solehah berkata:

    murah rezeki bro budakfelda ni…amin..
    Jom baca entri di blog mama solehah : TIPS CEPAT HAMIL GUNA TERMOMETERMy Profile

  2. Mazni Azmi berkata:

    Baik hati yang buat giveaway ni kan.

    The more you give the more you get back
    Jom baca entri di blog Mazni Azmi : Waktu Subur Wanita 4 Cara Untuk Hamil Cepat Dan BerkesanMy Profile

  3. sensasi2020 berkata:

    Tahnaih buat ibu, keran berjaya menyertai GA budak delda ini. Semoga dpt sesuatu bila join ni. Good Luck.
    Jom baca entri di blog sensasi2020 : Cadangan Penambahbaikan Blog Pondok KecilMy Profile

  4. onlajer berkata:

    Good luck ibumifzal
    Jom baca entri di blog onlajer : Nak Cekik Benda HalalMy Profile

  5. irsah berkata:

    Samapai sini juga penangan BF… Gud luck Ibu.. semoga mendapat tempat dihati BF nnti… heeee
    Jom baca entri di blog irsah : AVG Antivirus 2013 – Perlindungan Serangan Bekas KekasihMy Profile

  6. Akmaomar berkata:

    Ramai juga join ya..anyway gud luck ya 🙂
    Jom baca entri di blog Akmaomar : Penggunaan Kad Kredit Secara OnlineMy Profile

  7. Asmar berkata:

    actually nak join but tak tau cara, camner nak follow ibu
    Jom baca entri di blog Asmar : Terpaksa Gunting RambutMy Profile

  8. sweetkurma berkata:

    selamat maju jaya dalam contest yang disertai…. akak belum rajin lagi nak sertai contest 😀
    Jom baca entri di blog sweetkurma : inginkan hadiah seorang isteri dari isteri tercintaMy Profile

  9. Hafizul berkata:

    Wahhh menarik ni..pondok kecil tak saba dah ni nk join GA blog ibu..hehe..semoga berjaya untuk GA budak felda tu..hehe
    Jom baca entri di blog Hafizul : 1ST Giveaways BudakFelda.Com – Tabik Springgg BroMy Profile

  10. ecadwinkyasha berkata:

    wahh…ramai yg join ne… 😀

  11. titan berkata:

    wahh..ada contest baru dah plakkk. bagus. bagus.
    Jom baca entri di blog titan : Eyriqazz vs Denaihati – Satu penutup.My Profile

  12. hatiputera berkata:

    semoga ibu berjaya.
    Jom baca entri di blog hatiputera : Samsung Galaxy Note 2 dilancarkanMy Profile

  13. beckhr00y berkata:

    semoga berjaya 🙂
    Jom baca entri di blog beckhr00y : Syarat Jual Rumah Minimum 10 Tahun | Jual Dan Beli RumahMy Profile

  14. Cikgu Hairul berkata:

    Sedang berusaha menyiapkan entri..
    Jom baca entri di blog Cikgu Hairul : Satu lagi penipuan “perniagaan internet”My Profile

  15. dennis berkata:

    Eh, afa buat contest rupanya. Insyaallah saya pun nk join nnt. Huhu. . .Isi mada senggang
    Jom baca entri di blog dennis : GOOGLE SITE LINKMy Profile

  16. ikaa berkata:

    jomm review alexa

    Jom baca entri di blog ikaa : Tips mencegah tumit kaki merekahMy Profile

  17. auc dot com berkata:

    moga berjaya 🙂
    Jom baca entri di blog auc dot com : Pawang Nong | Ulu Cheka di Kosmo! PulakMy Profile

  18. budak felda berkata:

    ok tq join GA
    Jom baca entri di blog budak felda : 1ST Giveaways BudakFelda.ComMy Profile

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge