Gebus Tak?


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera
ibu nak share gambar anak sedara ibu a.k.a sepupu mifzal

cemana gebus x?

nama dak kecik ni : UMMI NUR SOFEA BALQIS
umur skang : 1 tahun 1 bulan

balqis ni anak adik ibu, lenda…lama x jumpa nga balqis ni..cuti sekolah br ni pun lenda & family x balik..derang ni duk labuan.jauh merantau..bila la ibu dpt gi tmpat derang..ingat nak gak gi jenjalan sana..

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


8 Responses

  1. Ibu Mifzal Arsyad berkata:

    ita –> hehe..tu la..ainey pun geram tgk dak balqis ni..

  2. [I][T][A] berkata:

    sangat comellah baby tu…….. geram tengok…

  3. Ibu Mifzal Arsyad berkata:

    alyani –> hehe..kembang idung mama balqis ni kalau dia baca alya komen..hehe

  4. alyyani berkata:

    sangat gebus & comel! kalau org tgk ni bole jadikan dia model iklan.. 😀

  5. Ibu Mifzal Arsyad berkata:

    nome –> hehe..x der kacukan pun mie..campuran melayu gak..gebus tu ikut mama dia..adik ainey ms kecik lg gebus dr ni..dia sorang jer yg cam tu dlm keluarga..hehe

  6. Ibu Mifzal Arsyad berkata:

    nasz —> hehe..mmg geram pun tgk balqis ni..

  7. nome berkata:

    comelnyer anak sedara ainey tuh…ala2 kacukan arab pulak….gebus lak tu…cam anak patung

  8. nasz berkata:

    GEBU, TEMBAM, COMEL, CUTE, GERAMMMMMMM

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge