Gambar-gambar Lawatan Ke Terengganu & Kelantan


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

lama dah sebenarnya ibu nak upload gmbr2 ni..lepas ibu balik dr kelantan lg..tp tu la..belm berkesempatan..asyik ada benda lain je nak ceritakan..walaupun event ni dah lepas..tp kira x la basi sgt lg kan..br minggu lepas..
gambar x der la amik byk sgt..sbb kamera ibu ni ibu bg staff opis ibu yg pegang..suh dia amik gmbr utk senang ibu buat report utk lawatan tu balik nnt..

jom la layan gambar2 hak yang mana ada ya..tp gambar2 ni ibu dah pilih2 la..

:: ini tmpat kami menginap ::

:: tgh tunggu untuk ke ladang

:: antara ladang yang dilawati ::

:: singgah makan tengahari di FAMA Terengganu..makan di sponsor ya ::

:: budak kecik ni dah x peduli org ramai dah ::

:: aik..sempat lg nak usik komputer time makan ::

:: gumbira la ni ::

:: pandang kamera dik ::

:: hehe ::

:: gmbar stadium runtuk di K.T, diambil dr dlm bas ::

banyak jgk la ibu dgr komen ttg lawatan ni..ada yg berpuas hati..ada yg x..itu biasa la..cuma perjalanan kami sgt jauh la..sbb kami ikut jalan jauh..ikut grik..sepatutnya lalu kot pahang..bertolak jam 10.30 pg, kul 1.00 pg baru sampai ke dungun..lebih 12 jam..ibu sampai cepat sket sbb bawak keta..malas nak follow bas kan..huhu..

tempat lawatan plak ada 3 tempat..alhamdulillah..semua tempat dpt dilawati la..walaupun ada sesat gak nak gi situ..huhu

masuk hari ke 2, dah x dengar komplain dah..sbb apa? peserta gumbira bershopping..shopping sakan derang..hehe..alang2 kan..lg pun..lawatan ni derang x perlu kuarkan duit pun..semua tanggung kecuali duit nak bershopping la. ok la.kan.transport & penginapan disediakan..elaun makan pun diberi walaupun x banyak..

ok..kalau semua gembira..tahun depan kita lawat projek2 lain plak..hehe

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


1 Response

  1. mamashasha berkata:

    hoho best arrr jalan2 kan..mifzal excited betul nampaknye tu..

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge